Neuw denim

Tämän jutun raapusti 10.10.2014 0 0

Neuw denim on Ruotsalais-Australialainen merkki.
Ja syntynyt Belgiassa.

Idea merkistä syntyi Pär Lundqvistin työhuoneessa Nieuwlandstraatissa Belgiassa, yhden täkäläisen 11 volttisen bissen jälkeen.
Neuw farkut

Lundqvisteja merkin takana on kaksi ja veljekset ovat farkkuhifistelijöitä. He työskentelivät suunnittelijoina, työntekijöinä farkkumerkeille. He aina näkivät kuinka farkuissa oli parantamisen varaa. Uusissa ja vanhoissa.

Neuw denim syntyi kun veljekset löysivät liikekumppanit Australiasta. Vaikka Neuw on Euroopassa varsin uusi merkki, se on toiminut jo 7 sesonkia Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja jenkeissä.

Lundqvistien mielestä farkku on jo keksitty, eivätkä he yritä keksiä sitä uudelleen. Mutta heillä on voimakas näkemys miten parantaa niitä. He tykkäävät itse purkaa farkkuja, modifioida niitä ja kasata takaisin niin että niistä tulee täydelliset. Rip and repair.
Vaikka Neuwin tuotanto tehdään huipputehtaissa, merkin sieluun kuuluu että siitä näkyy käsityön jälki.

farkut Neuw

Neuwin farkuissa ei ole laisinkaan takataskutikkausta, vaan kolme pientä yksityiskohtaa tunnusmerkkeinä.

Neuw farkkujen yksityiskohdat

  1. Dart, eli leikkaus puntin alaosan takapuolella. Syntynyt siitä kun veljekset muokkasivat vanhoja trumpettifarkkuja. He totesivat että housu on täydellinen polvestä ylöspäin, mutta puntti pitää vain päivittää tähän päivään. Puntti leikattiin ja ommeltiin takaisin niin että siitä tuli kapeneva. Puntin taakse jäi näkyvä sauma.
  2. Korjausommel oikean takataskun sivussa. Pärin lompakko oli kuluttanut hänen lempifarkkujensa oikean takataskun rikki ja hän oli nopeasti parsinut taskun takaisin kuntoon paksulla villalangalla.
  3. Metallirinkula yhdessä vyölenkissä. Muisto Pärin isoisän hänelle antamasta taskukellosta. Kello oli kadonnut yön pimeinä tunteina Tukholman yöhön, jättäen jälkeensä vain metallisen rinkulan.

Neuw Denim

Vanha rock ja punk inspiroi paljon Neuwin tuotteita. Miesten Iggy malli on saanut inspiraation Iggy Popin vuoden 1977 ”The Idiot” levyn kannesta ja naisten Vintage skinny syntyi Patti Smithin 70-luvulla käyttämien farkkujen pohjalta.

Todellinen rock ’n roll aspekti on kuitenkin se tapa miten Neuw Denim työskentelee.

Iso levy-yhtiö voi tuottaa valtavalla budjetilla täydellisyyteen hiotun biisin. Maailmanluokan huipputuottajat rakentaa monimutkaisilla tietokonesoftilla tarkkaan harkitun mestariteoksen. Sitten on se kolmen jätkän pumppu, ketä roudaa ite hiacella kuluneet kamansa kellariin, skulaa biisin, nauhottaa sen kännykkään ja kuuntelee siitä kuinka mageelta joku tietty kohta kuulostaa. Neuwissä on jotain samaa kun siinä pumpussa.

Naisten pillifarkut Inch Tampere Naisten farkut tampere Neuw denim Inchstore Miesten mustat pillifarkut Neuw denim Naisten farkut Neuw denim Inch Neuw farkut Inch Denim store Neuw naisten farkut Neuw denim Inch TampereMyynti alkaa 100/10000 tapahtumassa Lauantaina 11.10.2014 klo 11.
Tervetuloa.

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 + 3 =