Muotikirppis Pakkahuoneella 18.5.

Vihdoin se on taas täällä! Sunnuntaina pärähtää käyntiin klo 11.00 Tampereen Pakkahuoneella Muotikirppis! Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa ja se oli huikea hitti, yli 2200 kävijää! Myös me Studion likat oltiin myymässä omia vaatteita tuolla ja kaikki meni. Tässä vähän fiilistä viime vuodelta…

Muotikirppis Tampere Studio25 2013

Muotikirppis Tampere 2013 Studio25

Muotikirppis 2013 Tampere Studio25

Ajateltiinkin että voitais antaa pientä sneak peekkiä, siitä mitä on tänä vuonna menossa myyntiin. Tavaraa on nimittäin rutkasti! On hyväkuntoisia merkkivaatteita, farkkuja, paitoja, toppeja, laukkuja, kenkiä ja vaikka mitä! Kuvat puhukoot puolestaan.

Tampere Studio25 Muotikirppis

Muotikirppis Tampere Studio25

Studio25 Outfit Tampere

Studio25 Muotikirppis Tampere

Studio25 Tampere Outfit

Outfit Tampere Studio25

Kuten näkyy, kaikkea ihanaa on vaikka kuinka! Kannattaa tulla ajoissa paikalle, viime vuonna ennen ovien avaamista, tapahtuman jono oli satojen metrien pituinen.

Studio25 Tampere Muotikirppis

Tampere Muotikirppis Studio25

Tampere Studio25 Outfit

Koot on XS-L, farkkuja n. 24-27 tuumakoissa. Kenkiä löytyy myös varsin pienijalkaisille koossa 34, ja siitä ylöspäin aina 39 asti. Melkoisen laaja skaala siis on tarjota.

Studio25 Tampere

Outfit

Huhhuh! Iso kiitos tapahtuman järjestäjille, Muotikirppiksen tytöt on tehny taas huikeeta duunia! Ensimmäisille kävijoille sunnuntaina on luvassa jotakin jännää, tuu siis ajoissa. Nähdään sunnuntaina!

ps. kannattaa tutustua Muotikirppiksen Facebook sivuihin tästä, siellä on hieman vihiä mitä ensimmäiset kävijät saa… Sekä sieltä löytyy myös kilpailu jossa palkintona 150€ lahjakortti meidän liikkeeseen!

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


8 + 1 =