Istuvimmat naisten farkut syksyyn!

Tämän jutun raapusti 21.08.2013 0 0

Henkilökuntamme poimi meidän valikoimista tämän hetken parhaat naisten farkut ja napsittiin niistä kuvat päällä. Erityisesti laadukkaat ja mukavat materiaalit ovat nyt huomion keskipisteenä, hyviä istuvuuksia unohtamatta!

Tiger of Sweden Slender – matala/normaalivyötäröinen pilli

 Tiger Slender mustat farkut R&R paita

Tiger of Sweden Slender pillifarkku normaali vyötärö

Tinnellä huikeasti istuva Tigerin Slender mustassa pesussa. Mustat farkut ovat yksi vaatekaapin kulmakivistä, niiden kanssa on helppo yhdistää yläosia hyvinkin laajalla skaalalla. Tässä Rich&Royalin ”I do what I like” paita.

Rich&Royal paita I do what I Like Studio25 Tampere

Ehdottomasti Tinnen paita.

Tiger of Sweden Kelly – korkeavyötäröinen pilli

Tigerin farkut Tampereelta mustat korkeavyötäröiset Kellyt

Tigerin Kelly on meidän henkilökunnan mielestä ainoa oikea highwaist. Veksin päällä oleva pesu on ihanaa, pehmeää, joustavaa denimiä. Todella mukava päällä. Ehdottomasti Veeran tämänhetkinen suosikkifarkku! Tsekkaa lisäksi täältä!

Tiger of Sweden highwaist Kelly mustana

Tiger of Sweden farkut Tampereelta Studio25 Kelly Highwaist

Tigerin Kelly on huippu korkeavyötäröinen farkku koska siinä on takataskut oikealla kohdalla joten istuvuus on imarteleva. Denhamin Paris boxfit paita löytyy täältä.

Rich&Royal Super Skinny – normaalivyötäröinen pilli

Tiger of Sweden nahkatakki ja Rich&Royal farkut

Tinnellä on Rich&Royalin Super Skinnyt yllä (149,90€). Huikean, huikean joustava denim, paksulla kankaalla. Vyötärön leikkaus on täydellinen, koska se nousee juuri oikealle kohdalle, lonkkaluiden yläpuolelle, eli sopii erinomaisesti suoremmallekkin vartalotyypille.

Nahkatakki on mieletön Tiger of Swedenin syys uutuus ja täältä löytyy mahdollisuus parempaan tarkasteluun hintoineen!

Hyvin istuvat farkut Rich&Royal Studio25 Tampere

G-star Jeg Skinny – korkeahkovyötäröinen pilli

G-star pillifarkut

Jansulla päällä G-Starin Jegg Skinny. Upea korkeavyötäröinen kapea farkku, joka sopii kaikille vartalomalleille. Jansu vinkkasi, että tuntuu napakalta pukiessa, mutta kun housu on vedetty päälle, tuntuu kuin ei olisi housuja ollenkaan. Ihan mieletön harmaan sävy!

Istuvat farkut Tampere Gstar

Farkkukaupat Tampereella Studio25 Gstar Jeg Skinny farkut

Yläosana Denhamin J’taime ja kengät ovat kauniit G-starin Manor Broguet!

G-star Contour Skinny – korkeavyötäröinen slim fit

Gstar Contour skinny farkut Tampereelta

Anulla on G-Starin Contour vahapesussa päällä. Hyvin monelle vartalotyypille sopiva, korkeahko slim fit. Malli on kapea, muttei varsinaisesti ”sukkahousupilli”. Sopii niin duunifarkuksi kuin bilefarkuksikin. Housussa on kaunis harmaansininen sävy ja kevyt vahakouttaus, joka kuluu käytössä todella pehmeäksi ja mukavaksi. Ihana pöksy!

Gstar korkeavyötäröiset farkut Tampere Studio25

Rich&Royal neule Studio25 Tampere

Yläosana valtavan kysytty Rich&Royalin DipDye Drophem pellavaneule, joita on vielä muutama kappale saatavilla!

G-star 3301 Straight – normaalivyötäröinen suora farkku

G-star suorat farkut Tampere 3301 straight

Tässä nähdään Anulla G-Starin 3301 straight fit. Mallissa on normaalikorkuinen vyötärö ja suora lahje. Tumma, kauniisti kulutettu pesu. Ihan järkyttävän hyvä istuvuus! Tsekkaa tästä.

Gstar 3301 Straight farkut Studio25

 G-star Arc pant – boyfriend fit

Arc pant naisille Gstar Studio25 Tampere

Boyfriend farkut näkyvät nyt erityisen vahvasti monissa blogeissa ja muotilehdissä. Termihän tulee siitä että farkut näyttävät siltä kuin naisella olisi poikaystävän farkut lainassa.

Gstar Arc pant ja Tigerin nudet korkkarit

Veksillä jalassa hienot G-starin Arc pantit, joka on naisille tehty versio miesten supersuositusta Arcista. Housun lookkia voi säätää sovinnaisemmaksi valitsemalla joko istuvan koon tai sitten korostaa housun luonnetta ottamalla tuuman verran isommat farkut kuten Veksi on tässä toiminut. Katsasta!

Yläosana on Rich&Royalin ylellinen paita jossa on upeita yksityiskohtia kuten nahkaiset kaulukset!

Boyfriend farkut Tampereelta Gstar Arc

Vieläkin rennompaan lookkiin on nudet korkkarit vaihdettu viininpunaisiin Conuihin ja Minuksen Jeanett rentoon kauluspaitaan. Huomaa myös Arcin yläosan pieni kouttaus joka tuo eloa housun pesun ilmeeseen!

Studio25 Tampere farkkukauppa Gstar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henkilökunta muistuttaa että farkkua ostaessa muista aina ottaa tarpeeksi pieni koko, jotta farkku olisi myös käytössä istuva ja napakka, mutta ei hätää, me kyllä pidetään huolta siitä, että koot osuvat oikein. Tässä pieni raapaisu valikoimiimme, tervetuloa käymään liikkeessä niin katsomme sinullekin täydelliset farkut syksyyn!

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


5 + 9 =