Työhakemus

Tämän jutun raapusti 13.12.2011 0 0

Pistimme haun käyntiin jossa haemme uutta kovan luokan farkkumyyjää. Ilmoituksemme sai yhdessä päivässä ihmismassat liikkeelle. Jos et ole jo tsekannut ilmoitusta niin mollista löytyy: http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=7862036&index=6&anchor=7862036

Tosiaan haku lähti vauhdilla käyntiin ja kiinnostavia hakijoita on jo bongattu. Yksi hakemus iskeytyi kylläkin aivan omiin sfääreihinsä…

 

Megahelmi

Hei, olen karismaattinen twentysomething, mitä uskomattomimman huumorintajun omaava (siis nyt ollaan syvien asioiden äärellä. Jos Jeesus olisi tavannut tämän megasweetassfunnyuniversalchampionin, hän ei olisi kuollut koko ihmiskunnan syntien tähden, vain minun), Colossaallisen Oikemielisyyden Oppinut Loistojätkä.

That’s right, olen niin uskomaton, että minua kuvaavista adjektiiveista muodostuu sana COOL.  Oikeastaan myös COOL on lyhennys. Jos kaikista adjektiiveista joilla minua on kuvattu, Lyhennys olisi MCAWESOMECOOLWOMANPLEASER. Valitettavasti en voi kirjoittaa näitä kaikkia sanoja joista lyhennys muodostuu, koska jos sen tekisin, olisi yhteisvaikutus katastrofaalinen. 

Omani, ja Teidän, tulevan työnantajani, tietokoneet räjähtäisivät kaikesta siisteydestä, jota tuotan. 
Koska puhutaan myyntityöstä, katson että on velvollisuuteni myös ilmoittaa että olen komea. Niin komea itseasiassa, että peilit särkyvät surusta, kun katson niihin. Surusta, koska ne tietävät etteivät voi koskaan imitoida täydellistä ulkomuotoani. Olen vahvasti sitä mieltä että tästä on paljon apua kun myyn farkkuja, ei, kun farkut revitään asiakkaiden johdosta käsistäni.
Farkuista. Siis, I’m all over them. Kukaan ei tiedä farkuista enemmän kuin tämä MCAWESOMECOOLWOMANPLEASER. Luitte oikein. 
Farkut ovat parasta mitä tiedän, ja älkää huolehtiko, kuljen muodin mukana. Uskoakseni tämä on kaikkein tyylikkäintä tällä hetkellä:
Pure fashion right there.
Olen varma että tämä info riittää Teille, ja että Teette oikean ja viisaan päätöksen, kun valitsette minut. 
Ei, ei ole tarvitta kiitellä että valitsin juuri teidät. 
PS: Pidän yhtenä moninaisista vahvuuksistani vaatimattomuutta.
Teidän yhteydenottoa odotellessa.
– Megahelmi
Valitettavasti pilaan jännityksen kertomalla että tämän mestarin ammatilliset avut eivät meitä täysin vakuuttaneet ja häntä ei tulla kutsumaan haastatteluun, mutta hänen viileytensä tulee viihdyttämään meitä ehkä useammankin kotvasen.
Mitä mieltä olette?
Mielestäni vähintä mitä voimme tehdä on antaa meidän tukemme ”Megahelmelle”. After all, kun farkuista puhutaan, he´s all over them…
Respect.
0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


1 + 4 =