Tiskijukka ostoksilla

Tämän jutun raapusti 03.06.2013 0 0

Meidän house-DJ Marko kävi taannoin liikkeessä hankkimassa uusia vetimiä keikoille. Meillä soivasta musiikista on jonkin verran kyselty niin istutettiin kaveri penkkiin kotvaseksi ja kysyttiin pari kysymystä.

DJ Flight Skål keikka

Q: Moro, esittäydy

A: Moro moro, eli olen Marko Vilkman a.k.a. Flight.

Q: Kerro sun DJ-meiningeistä. Mitä soitat, missä ja miksi?

A: Housea oon soittanu nyt jo vuosikymmenen verran. Esiintymisiä on ollut niin klubeilla, kylpylöissä, kahviloissa, underground-bileissä, risteilyillä, puistoissa kuin maan suurimmilla festareilla – You name it. Tästä syystä oma soittotyyli on tilanteeseen mukautuva ja monipuolinen vaikkakin taustalla on aina house-musiikki.

Tärkein motivaatio soittohommissa mulla on hauskanpito ja hyvä meininki, ei niinkään maineen ja mammonan perässä juokseminen. Sillä mentaliteetilla olenkin viihtynyt klubiympyröissä näinkin pitkään ja keikkaa on edelleen ihan mukavasti.

Q: Olet vastannut meidän myymälän musiikeista nyt parin vuoden ajan. Kerro mitä meillä soi?

A: Musiikkityyliksi valikoitui heti meidän yhteystyön ensiaskeleilla tyylikäs elektroninen tanssimusiikki. Aluksi toki hieman haettiin oikeenlaista soundia, mutta luulen et nyt liikutaan pitkälti oikeissa äänimaailmoissa. Musan fiilis ja tyylisuunnat hieman vaihtelee vuodenajan mukaan. Syksyllä voidaan kuulla tummia ja kauniita rytmejä, kun taas nyt keväällä Kuninkaankadulla on soinut pirteämpi ja melodisempi soundi auringon paistaessa liikkeen lasikaton läpi.

Rytmikäs, tyylikäs ja sopivan monipuolinen house – ne ovat pääteemat kun suunnittelen musiikkia teille. Jonkin verran on maailmalta haettu mallia ja vaikutteita. Ulkomailla kiinnittää nykyään ihan erilailla vaateliikkeiden musiikiin huomiota. Mielenpainuvimmat kokemukset on varmasti Espanjan Kataloniasta. Siellä oli useammassakin liikkeessä myyjillä korvatulpat päässä ja huumaava tekno soi.

Q: Miten päädyit meille aikanaan asiakkaaksi?

A: Mielestäni Tampereen paras vaateliike. On toki muitakin joista löytyy hyviä juttuja, mutta käyn Studio25:lla oikeastaan kahdesta syystä: parhaimman näköset kuteet ja poikkeuksellisen hyvä palvelu. Omat visiitit menevät monesti niin että vilkuilen hieman ympärilleni ja sen jälkeen ammattilaiset hoitaa loput. Hassua huomata kun muualla kysellään kauheesti kokoja ja mieltymyksiä, niin Studiolla mut määrätään sovituskoppiin ja henkilökunta tuo kerrasta oikeet koot ja parhaan näköiset kokonaisuudet. Homma tuntuu täällä vaan niin paljon helpommalta ja luonnollisemmalta.

Studio25 Tampere palvelu

Q: Mitkä brändit kolahtaa sulle parhaiten meillä?

A: Harvoin tulee siinä sovitellassa mietittyä brändejä tai muita. Jos vaate näyttää ja tuntuu hyvältä, niin ei sillä merkillä ole itselle niin paljon merkitystä. Silti huomaan, että vaatekaappiin päätyy aika usein tutut merkit, kuten mm. Tiger of Sweden, G-star, Rich&Royal ja Denham. Brändi on sit tavallaan se viimenen tsekkaus, et tietää vaatteen olevan laadukas.

G-star - Denham - Studio25 Tampere

Q: Hyvä meininki. Lopetaan lässytys ja ruvetaan sovitteleen. Tarviit ainakin vaaleet G-starin farkut kesäksi ja jotain freshiä väriä yläosaan.

Miesten t-paidat Studio25 DJ Flight ostoksilla

Converse Tampere Studio25 DJ Flight ostoksilla

Farkkuliike Tampereella DJ Flight ostoksilla

Tässä lähtee Markolle G-starin A-Crotch farkut kesään sopivassa vaaleassa pesussa. Housun fitti on yläosasta rento tiputettuine takataskuineen ja puntti kapenee polvesta alaspäin jotta Converset jää nätisti näkyviin.

Palvelu Studio25 Tampere

Flightin miksauksia voi käydä fiilistelemässä hänen blogistaan Flight – That house DJ.

Seuraavan kerran kaverin voi bongata Tampereella soittamassa Skålista (kuvissa) lauantaina 29.6.2013. Kesän aikana keikkoja on Tampereen lisäksi myös muualla Suomessa, mm. Helsingissä, Kotkassa ja Seinäjoella.

Kuuntele tai lataa Flightin tuore ja chilli kesämiksaus!

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/94128645″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”521″ height=”166″ iframe=”true” /]

Skål DJ Flight

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 + 5 =