Three shades of denim

Tämän jutun raapusti 03.02.2013 3 0

Esittelimme muutama viikko sitten voimakkaasti kulutetun G-starin Red Listing sarjan 3301 Low Tapered farkun. Housun denim on vanhoilla shuttle loomeilla kudottua ring spun denimiä, eli niin sanotusti vanhaa kunnon kamaa.

Nyt saimme koko kirjon kyseisestä housusta, eli meillä edellä mainittu voimakkaasti kulutettu, hieman kulutettu, sekä kuluttamaton versio.

Ne kun laitetaan vierekkäin niin nähdään hienosti tiivistetyllä tavalla koko farkkukulutuksen elämänkaari.

G-star 3301 Low Tapered RL pesut

Vasemmalla raw denim, keskellä hieman kulutettu ja oikealla voimakkaasti kulutettu sekä rikottu housu

Elikkäs, raw denim on täysin kuluttamaton ja pesemätön, raakadenim farkku. Se on uutena jäykkä ja se lähtee pehmenemään ja kulumaan käytön myötä. Tälläisiä farkut olivat back in the day.

Keskimmäinen housu on pesty ja kulutettu, denim on vielä paksuhko, mutta pehmeä. Kulutus on erittäin autenttinen, eli se näyttää siltä kuin se olisi joku olisi käyttänyt raakadenimin versiota vuoden päivät ja pessyt housut pariin kertaan. Kulumat ovat tulleet polvien ja taskujen kohdalla, sekä etumuksen ”viikset” ovat todella hienosti vielä rypyllä.

Oikealla on erittäin kulunut, rikottu ja paikattu versio. Se näyttää siltä kuin niitä olisi käytetty vuosia, väri on vaalentunut ja viikset eivät ole enään rypyllä vaan ne ovat suoristuneet ja kuluneet vaaleiksi. Tämä on siis lookiltaan valmis housu. Se on heti ostettaessa pehmeä ja valmiiksi kulunut.

Gstar RAW Red Listing Selvage denim

Kaikki kolme housua ovat siis tehty samassa denimkankaasta, kaksi niistä on vain valmiiksi pesty ja kulutettu ilmentämään tietyn aikaa käytetyn housun lookkia. Tasosta kertoo se että Red Listing programin kulutukset ovat käsin tehty Italiassa. Aina kun viimeistelyt on tehty käsin, niin tuotteet ovat yksilöllisiä. Jokainen housu on hieman erilainen!

Selvage farkut G-star

Ja tottakai, kyseessä on selvage denim.

Tsekkaa hinnat facebookista!

0
3 Comments
 • Coralie
  elokuu 9, 2016

  You’ve imrsepsed us all with that posting!

 • prestamos rapidos online 2000 euros
  lokakuu 25, 2016

  Hello. Very nice website!! Man .. Beautiful .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am glad to find so much helpful info right here in the post. Thanks for sharing.

 • lvm hausratversicherung preise
  marraskuu 5, 2016

  iar cu asta le da comunistoizilor liberaloizi peste bot de-i umple de sange:“Astăzi, Germania are un cancelar ÅŸi un preÅŸedinte care au trăit pe propria piele lipsa libertăţii ÅŸi a democraÅ£iei. De aceea Germania este foarte sensibilă în privinÅ£a subminării standardelor democratice ÅŸi a statului de drept”, a precizat Krichbaum.

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


3 + 4 =