Pure Waste t-paita

Tämän jutun raapusti 20.05.2014 0 3

Taas on kova juttu!

Asustemerkki Coston uumenissa syntynyt tekstiilibrändi Pure Waste Textiles toi markkinoille kokolailla täydellisen t-paidan. Siinä ei ole mitään ylimääräistä härvellystä. Vain maailman mielenkiintoisin materiaali ja erinomainen fitti rennolla o-aukolla!

Pure Waste tekee oikeasti 100% kierrätettyä kangasta. Ei 30% tai 45%, kuten jotkut muut toimijat jotka markkinoivat tuotteitaan ”recycled” sanalla.

Pure Waste / Costo t-paita

Pure Waste on hiljattain hankkinut oman tuotantolaitoksen Intiasta, jotta he pystyvät varmistamaan laatuarvojensa toteutumisen koko tuotantoprosessin läpi. Tehtaan työntekijöille maksetaan niin hyvää palkkaa että työntekijät pystyvät tekemään neljän päivän työviikkoa. Tehdas sijaitsee Keski-Intiassa ja pääosa työntekijöistä on Pohjois-Intiasta hyvän palkan perässä tulleita aikuisia miehiä. Syy miksi tehdas perustettiin juuri Intiaan, oli se että juuri sieltä Pure Waste hankkii tuotantoonsa käytettävää kierrätettävää tekstiilijätettä.

Kierrätettävä materiaali on tekstiiliteollisuuden leikkuujätettä ja muuta hukkapalaa. PW:n sivuilla prosessi on hyvin havainnollistettu, klikkaa tästä!

Pure Waste Textiles:n perustajat muuten palkittiin viime viikolla Vuoden Suomalainen muotiteko -palkinnolla ja haippi senkun kasvaa!

Coston Pure Waste t-paita

Paitaa on saatavilla unisex koossa XS – XL ja kolmessa värissä; harmaa, musta ja valkoinen. Siinä ei ole mitään ulkoisia printtejä, tägejä, kikkailuja tai vipstaakeja..! Se on vain hyvä t-paita juuri niissä väreissä missä niitä tarvitaankin.

Erityisen mielenkiintoista on se, että kangasta ei ole värjätty! Eli se on kierrätetyn materiaalin väristä ja näinollen hieman elävää. Paidasta voi tarkasti katsottuna havaita pieniä värillisiä pilkkuja joka tekee materiaalista todella yksillöllisen! Näin ollen t-paidan valmistuksessa ei ole myöskään käytetty laisinkaan vettä.

Hinta?

Pure Waste haluaa tuoda julki että ekologisen muodin ei tarvitse olla kallimpaa. Vaan fiksusti tehtynä se voi olla jopa halvempaa.

19,90€ kipale!!

Tulkaahan nappaamaan teepparia kyytiin. Tuosta näkyy vielä värit meidän Facebookista.

3

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 + 2 =