PRPS – Bruised, never broken

Tämän jutun raapusti 02.05.2013 0 0

PRPS oli merkki mitä ei ollut helppo saada Suomeen. Se oli hieman pitempi projekti ja asiasta on väännetty runsaat vuoden päivät niin Berliinissä kuin Lontoossakin.

Nyt se on täällä.

PRPS Barracuda Suomesta

PRPS on syntynyt New Yorkissa vuonna 2002 Donwan Harrelin toimesta. Ennen merkin perustamista hän työskenteli mm. Niken top10 -tiimissä, johon pääsevät vain lahjakkaimmat designerit. Donwan halusi tehdä maailman parhaan denim merkin, jossa käytetään vain parhaita materiaaleja ja jokainen pienikin yksityiskohta hiotaan täydellisyyteen. Hänestä jokaisella tuotteella tulee olla tarkoitus olemassa ololleen, siitä tulee merkin nimi PRPS, joka on lyhenne sanasta ”purpose”.

PRPS farkut on helvetin laadukkaita

PRPS:n denimkankaat hankitaan parhaista tehtaista. Eli suurinosa tulee Italiasta, sekä tietty Japanista. Jokainen tuotantovaihe on tarkkaan kontrolloitu ja PRPS on erityisesti tunnettu voimakkaista ja näyttävistä pesuistaan. Moni yrittää tehdä autenttisen näköisiä pesuja, mutta harva siihen pystyy. Nimenomaan ylivertainen osaaminen pesuissa oli tärkeimpiä syitä miksi halusimme PRPS:n valikoimiimme.

PRPS kulutetut farkut

Saimme nyt ensimmäisen PRPS farkun valikoimiimme ja se on ylläolevissa kuvissa esiintyvä Barracuda, joka on rento straight fit. Pesu on hyvin PRPS:n näköinen, eli erittäin voimakkaasti kulutettu selvage denim runsailla yksityiskohdilla. Vaikka denimiä on työstetty todella paljon, on se kuitenkin edelleen varsin paksu ja vahva jota ei odottaisi ensinäkemisellä! Fitin nimi tulee muuten Donwanin jenkkiauto harrastuksesta, kaikki fitit on nimetty klassikko jenkki muskeliautojen mukaan.

Merkin intohimosta ja puhtaasta ylpeydestä tuotetta kohtaan kertoo myös se, että housun mukana tulee kirjanen jossa kerrotaan tuotteiden synnystä, merkistä ja tietty sen perustajasta. Huomaa kirjasen nimi: ”the owner’s guide to blue gold”. Ihan tosi, tätä haluaisin nähdä enemmän merkeiltä!

prps farkkujen kirja Studio25 Tampere

PRPS kuvat

PRPS kuvat_0001

PRPS kuvat_0002

PRPS kuvat_0003

Jenkeissä PRPS on todellinen supertähtien brändi! Sitä käyttää mm. jampat nimeltä Brad Pitt, David Beckham, Keanu Reeves, Bruce Willis, Gavin Rossdale, Tom Cruise, Jude Law, Gerard Bulter, Jay-Z…

Celebrities wearing PRPS

Kuvalähteet: denimblog.com, denimology.com, 4.bp.blogspot.com, famewatcher.com, hollywoodlife.com, coolspotters.com, stilaki.gr

Facebookista voit tsekata PRPS:n kansiosta tähän mennessä myyntiin tulleita tuotteita. Denimpaita myytiin aika salamana loppuun kylläkin. Lisää malleja tulee jatkossa, mutta hyvin pienissä erissä joten nopea reagointi kannattaa!

ps. jos etsit valtakunnan päräyttävintä välikausitakkia, tuu katsastaan PRPS:n vihreä ”outdoors/workwear” -henkinen päällikkörotsi. Niitä on Suomessa kaksi kappaletta.

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


1 + 1 =