Pop Up Lauantai 19.10.2013

Tämän jutun raapusti 11.10.2013 0 0

Tapahtuu!

PopUpLauntai 2013 Studio25 Tampere Blogi

Almanakka auki ja vahva merkintä sinne punaisella tussilla -> 19.10.2013 Pop Up hässäkkä liikkeen alakerrassa ja pihalla!

What is up?

  • Costo tulee paikalle myymään harvinaisempia tuotteitaan ja kaikki lähtee 15 pinnan rabatilla. Mukana kosolti uniikkikappaleita, sekä huhut kertovat että valikoimista tulisi löytymään myös uudenkarheita denim tuotteita heidän Pure Waste Textiles -merkiltä! (on muuten sitte siistein juttu vähään aikaan…)

Costo hatut 100% recycledCosto Nisa

  • Elvinen talvirotsit. Tarviiko sanoa enempää?! Todella hyviä talvitakkeja sekä miehille että naisille! Pikku porkkana tulee messiin, jokaiselle Elvinen takin ostajalle sujautetaan kymmenen euron lahjakortti taskuun. Muistakaa että tuo on tasan ainoa päivä kun meiltä Elvineä saa!!

Elvine miesten talvitakitElvine naisten talvitakit

  • Minimumilta Mid Season Sale Specials & mallikappaleita! Molemmille sukupuolille mainioita löytöjä huokeisiin hintoihin ja hei, sampleja…!! (eli mallikappaleita, joista osa on uniikkeja Suomessa!). Kannattanee tulla ihan kello 11 paikalle ennenkuin meidän henksu kerkee ostaan ne kaikki itelleen..
  • BBQ on wheels, nyt on kova meininki! Lähtee nimittäin semmosta pulled pork burgeria että tuntuu! Ekaa kertaa Tampereella, tätä et halua missata!!! Tämä gourmet streetfood munakoppi parkkeerataan Kuninkaankadulle meidän liikkeen sisäänkäynnin eteen jo edeltävänä Perjantaina, eiku syömään! (huom. myös vegemeiningit kunnossa, tyystin herkullinen black bean burgeri listalla!)
    Cash only – käkkyä jouseen! (automaatti on lähellä)

BBQ on wheels x Studio25 Tampere

  • Myös musiikit on vähintäänkin kunnossa, nimittäin Flight on soittamassa housea paikan päällä koko päivän!

DJ Flight

Ilmoittaudu Facebookissa eventtiin messiin tästä, niin tiedetään paljon pitää repiä possua!

0
0 Comments

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


4 + 9 =