Kolme kokoa Pistolerosta

Tämän jutun raapusti 13.01.2013 0 0

Yksi meikäläisen ylivoimaisia suosikki farkkumalleja on Tiger of Swedenin Pistolero. Kotona useimmin käytetyt farkut on roikkumassa kahdesta koukusta, toisessa on Pistolerot ja toisessa kaikki muut…

Pistolero on hieman anti-fit yläosassa, eli sen saa roikkumaan sopivasti ja se on rento päällä. Puntista housu kapenee riittävästi jotta se toimii useimpien kenkien kanssa ja näyttää ajanmukaiselta.
Mutta.

Tämän housun lookkia saa säädettyä varsin voimakkaasti kokeilemalla eri kokoja. Nyt hyllystä löytyvä uusi ”Superb” pesu on pehmeä ja erittäin joustava denim, kuitenkin ollen riittävän paksu. Materiaali todella mahdollistaa kokojen kanssa kikkailun ja housun saa näyttämään aivan erilaiselta eri kokoisina.

Check this.

Tässä omat farkkuni 31/32" kokoisina. Aivan ylivoimaisen mukavat jalassa ja fitin lookki on tasapainoinen. Rento vaikka onkin puntista kapeampi.

Tässä omat farkkuni 31/32″ kokoisina. Aivan ylivoimaisen mukavat jalassa ja fitin lookki on tasapainoinen. Rento vaikka onkin puntista kapeampi.

 

Tässä tuumaa pienempi eli 30/32" ja hieman korkeammalle nostettuna. Nyt housulla on ehta pillifarkku lookki ja se on hyvin istuva. Merkittävä ero!

Tässä tuumaa pienempi eli 30/32″ ja hieman korkeammalle nostettuna. Nyt housulla on ehta pillifarkku lookki ja se on merkittävästi istuvampi hanurista ja reidestä.

 

Tässä on otettu peräti kaksi tuumaa omaa kokoa reilumpi eli 33/32″. Housu on edelleen mukava jalassa ja stretchin ansiosta se edelleen pysyy mukavasti päällä. Tai siis tuo 33″ on useimmissa muissa farkuissa minun oikea koko, mutta tässä housussa on niin joustava materiaali ja reilumpi mitoitus että siitä mahtuu vaikka kuinka monta tuumaa omaa kokoa pienempi päälle.Housu rypyttyy ja roikkuu varsin rouheasti oversizena. Jos tätä lookkia haluaa viedä vielä pidemmälle niin voi valita vielä pidemmän pituuden jolloin reiden saa hieman pussittamaan ja housusta tulee vieläkin ronskimman näköinen.

Tässä on otettu peräti kaksi tuumaa omaa kokoa reilumpi eli 33/32″. Housu on edelleen mukava jalassa ja stretchin ansiosta se edelleen pysyy mukavasti päällä. Tai siis tuo 33″ on useimmissa muissa farkuissa minun oikea koko, mutta tässä housussa on niin joustava materiaali ja reilumpi mitoitus että siitä mahtuu vaikka kuinka monta tuumaa omaa kokoa pienempi päälle.
Housu rypyttyy ja roikkuu varsin rouheasti oversizena. Jos tätä lookkia haluaa viedä vielä pidemmälle niin voi valita vielä pidemmän pituuden jolloin reiden saa hieman pussittamaan ja housusta tulee vieläkin ronskimman näköinen.

Eli oversize, undersize tai correct size. Sama housu ja eri idea.

Suosittelemme villisti tätä farkkua kaikille ketkä tapaavat kulkea housut jalassa.

  • Pehmeä stretch denim -> mukavat!
  • Riittävän paksu denim -> tuntuu farkulta, on ryhdikäs jalassa ja voi käyttää ympäri vuoden
  • Tapered fit -> toimii erilaisille vartalotyypeille, yhdistää mukavuuden ja ajankohtaisen lookin
  • Rehellinen sininen farkkupesu -> riittävän sininen talveen ja sopivan raikas kesään. Pesuna jopa hieman vintage henkinen. On muuten saanut vaikutteensa vuoden 2009 hieman vaaleammasta ”Perfect” pesusta jonka moni asiakkaistamme on aikoinaan meiltä ostanut. Tästä jatkajat niille.
  • Toimii hienosti myös naisille boyfriend farkkuna!

Nimihän sen jo kertoo.

Superb.

 

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


8 + 7 =