Perjantai kahdestoista

Asiallinen perjantai ollut. Saatiin kosolti uutta kamaa, mm. paljon Rich&Royalin keväisiä yläosia naisille (ja pari mallia miehillekkin), sekä Tiger of Swedeniltä muutama mieletön uutuus sekä miehille että naisille. Kuvat pätkähtää facebookkiin varmasti huomiseen mennessä! (naisten RR kuvia tuli jo!)

Väiski käväisi kanssa morjestamassa ja poisti samalla itselleen G-starin harvinaisemman laatuisen G-starin A-crotch sarjan denimrotsin.

Väiski ostoksilla @Studio25 Tampere

Looks good.

Skulaa nätisti Leviksen raaka selvage viiskymppien, freshin valkosen teeppari ja punasten conssien kanssa!

Gstar RAW A-crotch farkkutakkin

A-crotch sarjan tuotteet tunnistaa ”A”-tikkauksesta ja juuri nyt meidän valikoimissa olevat kamat ovat ensimmäistä pop-up collectionia jota ei saa käytännön mistään. Paitsi meiltä.

Rehelliset Tamperelaiset punaiset Converset

Ja hei, ottakaa Väiskistä oppia. Kun lähetään pistään maukasta denimsettiä päälle, niin siihen pitää iskee kunnolla dallatut Converset. Tässä malliesimerkki miltä näyttää rehelliset Tamperelaiset conssit. Ja selvage käännetään näkyviin, tiätty.

Tints ja Väiski

Henkilökunnankin syvistä riveistä löytyi hyvännäköistä toimintaa.

Veera neon keltainen paita

Veeralla neon keltainen Rich&Royalin reikäneule ja Tigerin Kellyt.

Janniina denim asu Studio25 Tampere

Jansun keväinen denimsetti koostuu Tigerin Slendereistä ja raitapaidasta, Leviksen farkkuliivistä ja consseista. Lookin voit kasata hieman muunneltuna meiltä vaikkapa täältä, täältä, tuolta ja vielä tuosta!

…loppuun vielä astetta normaalimpaa toimintaa.

Studion tytöt missä käsi

Hienoa materiaalia, erityisesti Veksin näyttävä käsitemppu, jossa hän on jemmannut ranteen ja kyynärvarren välisen osion. En tiedä varmaksi, mutta oletan että tämän luokan skilssejä löytyy vain ja ainoastaan meidän henkilökunnalta.

Tulkaa katteleen uusia kevätsettejä huomenna, kaikki nää kahjot on sillonkin töissä.

1

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 + 9 =