Parhaat kaverit – Tigerin Sharp & New Balance 576 Leather

Tämän jutun raapusti 14.09.2013 0 0

New Balancen kengät ja Tiger of Swedenin farkut Tampere Studio25

Pari justiinsa sisään tullutta uutuutta ja niistä tuli saman tien parhaat kaverit. Kyseiset kaverukset on Tiger of Swedenin Sharp farkut uudessa Vulture pesussa (check FB tästä!) ja New Balancen nahkaiset 576:set navyn värisenä (täältä löytyy)!

Noiden kahden tuotteet sävyt kohtaa jotenkin maagisesti ja jos mä löydän itseni pitämässä samaa farkku/kenkä komboa kolmatta päivää putkeen niin sillon on tosi kyseessä.

Pari sanaa itse farmareista. Sharp on siis mallina Tigerin slim fit, kapealla suorahkolla puntilla ja semi-matalalla vyötäröllä. Pistoleroon verrattuna kauttaaltaan hieman kaposempi ja suurin ero on housun yläosan tiukkuudessa. Yleensä Sharp on hoikkien poikien housu, mutta just tollasia sääntöjä meillä tykätään rikkoa jotta päästään kehittään asiakkailemme uusia ja erilaisia lookkeja. Itse käytän paljon Sharppeja sillon kun haluan hieman enemmän ”fitted” istuvuuden, niin että housu tuntuu jalassa ja tuo hyvän pillilookin. Yleensä myös hakeudun Sharppien pariin kun käytän matalia consseja tai muuten slimmimpiä / pienempiä kenkiä. Istuvampi puntin alaosa palvelee silloin paremmin.

Tämän Sharpin denimkangas on paksuhko ja pehmeä, napakan stretchaava, sekä venyy nopeasti käytössä noin tuuman vyötäröstä. Tuolla napakan stretchaavalla tarkoitan sitä että siinä on strechiä, eli joustoa, mutta myös napakkuuden tunne. Monet asiakkaat haluavat että farkku oikeasti tuntuu farkulta eikä verryttelyhousuilta. Joillekin kuitenkin raakadenimit tai rigid farkut (100% cotton, ei strechiä) ovat liian haastavia pidettäviä ensi alkuun, niin silloin tämmöinen kombinaatio palvelee hienosti. Housussa on tiettyä jämäkkyyttä, mutta se on heti mukava ja käyttövalmis. Tai okei, vartti menee että vyötärönauha venyy hieman mukavammaksi…

Pesu on kiehtova. Se on hieman kulutettu tumma/musta josta kuultaa voimakasta tummansinistä sävyä läpi. Niin kutsuttu ”blue black”. Hieman valosta riippuen se näyttää välillä sinisemmältä ja välillä aivan mustalta. Näitä blue black pesuja on alkunut hieman näkymään johtavien farkkubrändien mallistoissa ja valintamme kohdistui Tigeriin sen ollessa jälleen kerran varsin ylivertainen pesun toteutuksessa.

Kuten aina paasaan, mustien / tummien farkkujen hankinta on aina saletti ratkaisu! Ne on niin helppo yhdistää yläosien kanssa.

Nappasin lennosta muutaman kaverin lisää Sharpeille:

Tiger farkut Levis neule Studio25 Tampere

Leviksen Shaalikaulusneule komean syksyisessä värissä, hinta 109,90€

Tiger of Sweden pillifarkut Sharp Vulture Minimum Cardigan Studio25 Tampere

..tahi Minumumin Kirk Cardigan (89,90€) jonka alle valkoinen isokaula-aukkoinen t-paita

Tiger of Sweden Tampere Studio25 Lucleon pipo

..tai vaikkapa raivoisan siisti Tigerin Tweek loosefit t-paita (löytyy kahdessa värissä) ja Lucléonin pipo (FB:ssä ei näköjään mustasta kuvaa, tsekatkaa siis navyä!).

Okei, noitten housujen kanssa voisi vetää suurimman osan meidän yläosavalikoimista päälle… Yksi kovan luokan tärppi tuli tässä vaiheessa vielä mieleen, hitto kun unohdin kuvata. Nimittäin Tigerin Droopy kauluspaita mustana!! Kyseessä on täysin eeppinen kauluspaita, se on pitkä, siinä on pehmeän nuhjuinen materiaali (ei tartte silittää), minimalistisen matalat napilliset kaulukset ja se saa olla liian iso. Niinä aamuina kun ei keksi oikeaa yläosaa, niin musta Droopy pelastaa. Katsokaa Droopy täältä!

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


8 + 5 =