OnePiece pesuohje

Tämän jutun raapusti 25.02.2012 0 0

OnePiecen peseminen on varsin kimurantti aihe, a real pickle.

Itse pesuohjeet ovat toki yksiselkoiset, mutta suurin haaste on se pesun ajoittaminen. Pesu kuitenkin tapahtuu himassa ja kun ollaan himassa, niin ollaan OnePiece päällä. Joo, onhan siellä komerossa parkissa ne entiset suokkari kotihousut ja hupparit, mutta ei ne vaan jotenkin oo enään entisensä.

Tärkein OP:n käyttöajankohta on tietty illat, eli silloin se ei missään tapauksessa saa olla pois käytöstä. Sitten toisaalta paksu collegematsku ei kuivu ihan kolmessa sekunnissa, eli se tarvii aikaa kuivumiseen. Riippuen olosuhteista se kyllä kuivuu päivän aikana riittävästi, eli jos sen aamutuimaan pesee ja asettelee huolellisesti kuivumaan (ei saa jäädä ryttyyn mistään kohdasta) niin sen pitäisi olla riittävässä iskussa illan rientoihin sohvalla. Itse olen kuitenkin lähtenyt vetämään varman päälle ja pesen sen myöhään illalla juuri ennen nukkumaan menoa. Tällöin se on pomminvarmasti kuiva seuraavaksi illaksi.

Niin ne ite pesuohjeet?

Valmistaja itse suosittelee seiffisti käsinpesua. Sen kanssa ei voi mennä vikaan! Mutta kappaskummaa kun useimmiten nyrkkipyykin vääntäminen ei inspiroi niin tässä notesit konemyllyttäjille:

  • Vetskari kiinni all the way
  • Käännä nurin päin ainakin ekalla pesukerralla
  • Ei paljoa linkousta (suositus et ei ollenkaan, mutta kun tiedän että kuitenkin sitä käytät, niin pistä ny kuitenkin sitä vähän pienemmälle)
  • Kolmessakympissä
  • Ei tietenkään huuhteluainetta

Se kutistuu skidisti jo siinä kolmenkymmeneen asteen pesussa, mutta periaattessa venyy käytössä taas takaisin.

Washing instructions. When you feel like - wash it.

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


2 + 3 =