Omat suosikit – Tigerin Pistolero

Tämän jutun raapusti 12.10.2011 0 0

Omat suosikit artikkeleissa esitellään pintaa syvemmältä kauppiaiden ja henkilökunnan omia suosikki vaatekappaleita. 

 

Suosikki farkut ovat niin perhanan mukavat että niinä päivinä kun ei vain huvita pingottaa jäykkien farkkujen kanssa, niin isket jalkoihin ne pitkään käytetyt, pehmeäksi kuluneet farkut joista on tullut kuin osa käyttäjäänsä.

Meikäläisellä on monia suosikkeja, hieman riippuen fiiliksestä, mutta mukavuudeltaan ykköset ovat parin vuoden ikäiset, ensimmäiset Pistoleroni Tiger of Swedeniltä, Perfect pesussa. Heti disclamer että ei, kyseistä pesua ei enään ole myynnissä, mutta vastaavalla fiiliksellä kyllä… kysymään vaan ja we’ll hook you up.

2v. ikäiset Tiger of Sweden Pistoleroni Perfect pesussa, paksulla stretch denimillä

Kyseinen ”Perfect” pesu oli siitä ainutlaatuinen, että denimlaatu oli hieman normaalia paksumpaa stretch denimiä. Nämä olivat kokolailla ensimmäiset kunnon pillifarkkuni ja ehdoton edellytykseni oli että niissä pitää olla kunnon stretch että pystyn vielä liikkumaankin ne jalassa. No nämä byysat oli heti vähintäänkin mahtavan tuntuiset ja ovat vain parantuneet aikojen saatossa.

Pistolero mallina on Tigerin paras fitti, ainakin jos minulta kysytään. Itseasiassa voit kysyä monelta muultakin ja vastaus on usein sama. Se on hieman anti-fit yläosastaan, eli se jää nätisti hieman roikkumaan haarasta ja valitusta koosta riippuen jää hieman pussittamaan. Sen voi myös rykäistä korkeammalle, piukassa koossa ja se ehdottomasti istuu. Mutta Pistoleron idea on olla hieman rönttäinen istuvuudeltaan ylhäältä, mutta mukavan pilli puntista. Eli se on carrot-fit, mutta kuitenkin ihan omalla twistillään. Pistoleroa myydään usein myös naisille jotka hakevat omaleimaista boyfriend fittiä… vinkkinä vaan, vaikka miesten farkku onkin.

Pistoleron rento istuvuus ja kapea puntti toimii lyhyeksi käärittynä maihareitten kanssa

Ja tolta sen kuuluu näyttää! Itselleni valitsin yhtä kokoa liian isot vyötärön, sekä 34″ pituuden vaikka normaalisti käytän 32″ pituutta. Ottamalla suuremman koon korostuu farkun varsinainen luonne ja saan sen entistä ”epäsovinnaisemman” näköiseksi. Lisäksi housu on hieman venynyt käytössä ja se on vain parantanut sen lookkia.

Minulta löytyy Pistoleroa itseasiassa kolmessa eri koossa. On sopivat, on himotiukat ja sitten on nämä ”isot”. Viimeksi mainitut on nämä suosikit… Mutta kuten sanottua, ne on eri fiiliksiin, eri tilanteisiin ja eri lookkeihin.

Yksityiskohdat viimeistelevät merkkituotteet

 

Puntin suun old school tikkaus

Kuten farkkudiggarit tietävät, mitä vähemmän pesukertoja, sitä parempi. Farkut kuluvat luonnollisemmin ja niistä tulee kovassa käytössä todella yksilölliset ja käyttäjänsä näköiset. Omat Pistoleroni ovat nyt neljä kertaa pesty, eli n. puolen vuoden välein on hyvä nyrkkisääntö farkkujen pesuun. Näin talven tullen homma on helppoa kun voi pistää pökät aina päivän päätteeksi tuulettumaan parvekkeelle. Mutta palaan noihin pesuhommiin lähiaikoina kun julkaisen hieman tarkemmat pesuohjeet nimenomaan farkuille.

Kaksi vuotta kovaa käyttöä, neljä pesukertaa, tuloksena äärimmäisen pehmeät ja nätisti kuluneet farkut

Meikäläisellä on tosiaan kahdet muutkin Pistolerot käytössä, joista toiset on raaka denimiä, eli aivan koppurat! Ei siis ole pesty eikä kulutettu valmiiksi. Niistä tulee joskus vuosien saatossa yhtä hienot kuin näistä tässä esitellyistä Pistoleroista, mutta se vaatii paaaaljon käyttöä kunnes noihin pehmeyksiin ylletään…

Tosiaan, joinain aamuina vaan haluaa vetää maxi mukavat farkut jalkaan ja viimeistellä se mukavuus kuluneilla consseilla.

Tänään oli semmoinen päivä

 

 

 

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


2 + 8 =