
Hans Välimäki iski Tampereelle uuden Masu ravintolansa ja viritti sinne kunnon Sunnuntai brunssin. Käytiin taannoin työporukalla koeajamassa se.
Sen verran kovaa päräytti meidät kaikki, että ollaan siitä saakka vuoronperään rampattu Masussa syömässä!
Nyt on nimittäin laatua ja makua. Antimia sai noutaa Teppanyaki pöydältä jota ladattiin non-stoppina viereisestä avokeittiöstä. Harvemmin pääsee kokemaan brunssin jossa erityisesti ruoan tuoreus tekee vaikutuksen!
Kaikilla oli omat suosikit, itsellä mieleen jäi erityisesti fantastinen tempura, sekä myös sushit (joita on vaan jotenkin erityisen mukava vetää brunssilla). Jälkkärit pääsi vielä lopuksi yllättämään. Huikeita makuja, en muista että olisin koskaan ennen santsannut jälkiruokaa!
Paikka oli täyteen ammuttu, eli selkeesti kannattaa varata pöytä! Kaiken kaikkiaan kova meininki. Sopivan tasokas ravintola ilman jäykistelyä ja päällimmäinen asia mikä Masusta lähtiessä on jäänyt mieleen, on maku. Sitä löytyy!
Tuli nälkä.
1
Kommentoi postausta