Lucléon – Stay irresponsible

Tämän jutun raapusti 20.11.2012 0 0

Ei oo ihan yks tai kaks kertaa kun meille ollaan taivasteltu että mikä ihme siinä on kun miehille ei saa koruja / asusteita Suomesta! Yleensä kaulakorut ja rannehärpäkkeet on semmoisia mitä mieluusti ostaa usein, niin moni ei ole niin kiinnostunut kiinnittämään niihin ihan älyttömiä summia. Sitten taas joku massarihkama ei vaan vois vähempää kiinnostaa.

Ihan pari kotvasta tähän meni, mutta nyt se saatiin vihdosta viimein kuosiin! Kohtuuhintainen, laadukas ja yksilöllinen miesten asustemerkki Tanskasta nimeltä Lucléon!

Merkin taustalla on pitkä kokemus assojen tuotannosta ja omistajat huomasivat että oikeastaan kukaan toimija markkinoilla ei tarjoa laadukkaita ”sopivan hintaisia” asusteita miehille. Merkin kivijalkana toimii omistajien intohimo laadukkaaseen nahkaan ja hyvään laatuun.

Tuotteissa käytetään aitoa nahkaa, ruostumatonta terästä, luonnon kiviä ja korkealaatuisia YKK-vetskareita. Ne on vaan tehty oikein.

Lucléon Brown Feather Necklace Lucléon Bordeaux Ortu Scarf 33,90€ Lucléon Brown Written Necklace 20€ Lucléon Michael Necklace 47,90€ Lucléon Mustard Taku Scarf 40,90€ Lucléon Nathan Necklace 27,90€

Jossain määrin asiallisen näköstä kamaa, eh?! Rutkasti lisää tuotekuvia hintoineen totuttuun tapaan meidän Facebookista!

Lucléon kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja kama liikkuu nopeessa sykkeessä! Mitään sesonkeja ei ole, joten me saadaan jatkuvasti uusia juttuja hyllyyn.

Asennekin on kunnossa:

We f***ing love what we do

We love the smell of genuine leather in the morning

We thrive on making hot accessories for men

We always behave, most of the time

We think god created men, because vibrators can’t mow the lawn

We encourage you to try something new every once in a while

We think people rarely succeed unless they’re having fun with what they’re doing

Lucléon

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


3 + 6 =