Lontoon katumuoti

Tämän jutun raapusti 07.10.2011 0 0

Oi!

Poikkesin männä viikolla Lontoossa fiilistelemässä viimeisimpiä katumuotitrendejä ja tsekkaamassa mm. Firetrapin ja Benchin omat kivijalkaliikkeet.

Pestyä mustaa pillidenimiä ja antifit yläosaa

 

Lontoo ja sen katumuoti on one big ass melting pot. Siellä näkee vähän kaikkea ja oman yksilöllisyyden korostus uskalletaan viedä vahvasti ihan omille leveleilleen! Trendillisesti en nähnyt mitään suuria yllätyksiä, miehillä oli kapealinjaista farkkua, nahkakenkää ja antifit printti teeppareita. Naisilla oli kevyttä kuosillista mekkoa, bikerbootsia ja chinoksia.

Denim oli vahvasti läsnä, naisilla oli paljon farkkuja jalassa ja miehillä näkyi vahvoja ”denim on denim” comboja.

Merkeistä oli yksi ylitse muiden, nimittäin Levi’s. Oh boy, sitä oli nimittäin porukalla paljon päällä!!

Siellä oli vielä shortsikelit niin miehillä oli paljon farkuista itse katkaistuja farkkushortseja joissa lahje oli käännetty pari kiekkaa polven yläpuolelle. Shortseja roikotettiin skidisti ja käytettiin joko ihan kevyitä värillisiä canvastossuja tai sitten nahkaisia tai mokkaisia nauhallisia puolikenkiä. Yläosana oli semikulahtaneita hieman rönttäisiä printti t-paitoja, sekä sinisiä chambray kauluspaitoja.

Yksi hienoimmista lookeista jonka bongasin (en saanut kuvaa) oli miehellä mustat pillifarkut käännetyillä punteilla, purkkarit ja valkoiset tennissukat, denim yläosan kanssa. Semmonen pieni Michael Jackson viba lähti siitä, wicked stuff!

Bench liike Covent Gardenissa

 

 

Benchin liikkeessä oli uusi sesonki pistetty nätisti esille ja myymälässä kerrottiin että he odottavat melkoista rysäystä kun takkisesonki alkaa. Well dah, same here. He olivat aivan yhtä jipoissaan Benchin talvitakki mallistosta kuin mekin täällä päässä! It’s gonna be huge.

Juttelimme myös tulevasta kevätsesongista ja siitä kuinka Bench tulee merkkinä menemään kosolti trendikkäämpään suuntaan.

Liike oli hyvällä paikalla melkein Dieselin liikkeen vieressä, über-trendikkäässä Covent Gardenin kaupunginosassa.

 

 

 

Firetrap Covent Garden

 

Suuntana Firetrap

Firetrapin liike Covent Gardenissa oli odotetusti ensiluokkainen! Heillä oli syyssesongin kamat lähteneet lentoon aivan kuten meilläkin. Valikoimien suhteen olimme erittäin samoilla linjoilla, samalla maualla ollaan sisäänostot tehty. Miesten farkuissa heillä kysytyimmät mallit olivat Corbin Twinport pesussa ja Zappa 500 -pesussa. Molemmat löytyvät meiltä myös kysytyimpien mallien joukosta.

Itselläni sattui olemaan vielä Corbinin twinportit jalassa (itseasiassa kaikki oli Firetrappiä…) ja Yaz -niminen myyjä äityi ylistämään corbia yli äyräiden. Britit ovat syttyneet siihen lujaa koska se on pitkästä aikaa jotain uudenlaista ainaisten perinteisten 5 pocket denimien mausteeksi. Eli Corbinhan on 7 pocket denim ja ikäänkuin chinoksien ja farkkujen fuusio (normi etutaskujen alla on chinotaskut jotka tuovat volyymia farkun yläosan istuvuuteen).

Firetrap Corbin vaihtoehtoja, Twinport vasemmalla

Firetrap farkkuja

Yläosissa oli kovassa huudossa juuri samat jutut kun meilläkin, denim- ja ruutu kauluspaidat, sekä neuleet. Oranssi kyynärpatchillinen neule on tietty kaikki kovimpien mestareiden ratkaisu (alla oleva kuva). Löytyy meiltäkin hyllystä juuri nyt, hurry up, pieni sarja…

Firetrap yläosia

Firetrap kenkiä

Naisten puolella kauppaa ovat tehneet pillifarkut (Merc eritoten) ja neuleet! Sunday girl kampanja on saanut briteissä hyvää näkyvyyttä. Kyseessä on brittimuusikko Jade Williams joka toimii sesongin keulakuvana Firetrapin naistenmallistossa ja on myös päässyt vaikuttamaan malliston valikoimaan. Tsekkaile lisää esim. Studio25 magazinen vikalta aukeamalta.

Firetrap

 

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


5 + 7 =