Linnut paidalla ja hihassa

Tämän jutun raapusti 27.07.2013 0 0

Päivän asu ja oikeen meikäläine itte! Tuli tällä viikolla niin komee lintupaita Minimumilta (59,90€) että päivää! Nythän on pinnalla eläinkuosit summuut outdoors teemat ja ilahduttavasti ne jatkaa vielä edelleen ensi kesäänkin.

Studio25 Tampere Janne ja lintupaita

Farmareina on eilen sisään tulleet Tiger of Swedenin Pistolerot Dark -pesussa. Pestyt mustat denimit on tän syksyn juttu ja me ollaan valittu auringontarkasti kaikki parhaat variaatiot niistä sisäänostoissa. Aikasemmin tuli G-starin Defend Super Slimiin paksuhko ja todella joustava pesty musta, joka on hieman harmaampi kuin tämä Pistolero.

Tän Piston materiaali on mukavasti hieman erilainen kuin muiden viimeaikaisten Pistolerojen. Tämän denimi on hieman ohuempi ja kovempi/tiiviimpi. Se on joustava, mutta houmattavasti maltillisemmin kuin esimerkiksi huikean pehmeässä Superbissa. Tämän materiaalin etu on se että koska denimi on hieman ryhdikkäämpi niin se näkyy hieman erilaisena istuvuutena. Reisi ja oikeastaan koko yläosa vaikuttaa istuvammalta.

Täysin fantastisen hienot farkut. Muutenkin mustat farkut on erittäin suositeltavaa sisältöä jokaisen farmariarsenaaliin. Ne sopii käytännössä aivan kaiken kanssa yhteen ja näyttää aina hyvältä. Kun ne kuluu käytössä niin niiden luonteeseen tulee vaan lisää rokkenrollia.

Kenkinä asussa maukkaat G-starin Denim Etonit, joita löytyy vielä 42 koossa hyllystä!

Niin ja lintupaidan tietty kruunaa lintutatuointi. Sen nimi on Tumppi.

Studio25 Tampere Janne lintupaita ja lintutatuointi

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 + 8 =