Kevään uutuuksia naisille

Vaikka pakkaset paukkuu ja ulkona on niin himputin kylmä, eri merkkien kevätmallistoa on alkanut mukavasti tipahdella Studiolle. Joten otin siis asiakseni esitellä muutaman jutun, mitä uutukaisia on nyt jo tupsahtanut myymälään odottamaan ostajaansa. Check it out!

kevätmallisto nahkatakki Studio25 Tampere

kevätmallisto Studio25 Tampere

Ensimmäisenä päällä on Minuksen maxihame (79,90€), Tiger of Swedenin silkkitoppi (<- linkki facebookkiin), sekä Minimumin nahkarotsi (259,90€) ja platform Conssit. Mä oon ollut aina maksihameiden suurkuluttaja (toimii erinomaisen hyvänä vastapainona farkuille), joten tämä asu iskee muhun ja kovaa.

Tigerin silkkitopin on raidat käsinmaalattu, ei siis mikään tusinatuote! Kesällä varsinkin silkki on materiaaleista huipuin, se on höyhenkevyt eikä liimaannu ihoon kiinni.

Jos taas hankintalistalla on ollut nahkatakki, mutta finanssia ei tahdo olla, Minimumin nahkarotsissa on hinta enemmän kuin kohdallaan! Takissa on mokkaa sekoitettuna myös nahan kaveriksi, näillä pakkasilla se soveltuu siis myös sisäkäyttöön.

kevään uutuudet Studio25 Tampere

Päässä Lucleonin beanie, yksinkertaisesti paras kaikista. Mua ei paljon tätänykyä nää ilman tätä roikkumassa takaraivolla… Costolta tuli justiinsa myös lisää merinovillaisia pipoja.

Consseistahan ei tarvii edes sanoo mitään. Jos sulla ei vielä oo, tule ja hanki ne. It’s simple.

maximekko Studio25 Tampere

Maximekko G-Star Studio25 Tampere

G-Star Tiger Studio25 Tampere

Uu uu uu! G-Starin mustavalkoinen maximekko! Se on vaan niiiiiiiiin! Menee kesät talvet! Kesällä rantamekkona sellaisenaan ja talvella sukkisten kanssa. Toimii.

Vasemmalla kuvassa mulla on Tigerin tekonahkaliivi (109,90), joka käy käytännössä kaiken kanssa ja tekee asusta mielenkiintoisen. Oikealla kuvassa oleva Tigerin musta villainen neule (129,90€) lämmittää kylmemmälläkin säällä.

New Balance Tampere Studio25

Tässä on päällä Minimumin ihana neulemekko (89,90€). Halkiot mekon molemmilla puolilla tekee siitä erityisen kauniin. Kangas on sen verran painavaa, joten se laskeutuu kunnolla, eikä jää ryttyyn tai kasalle mistään kohtaa. Mekko yhdistettynä New Balanceihin on todella toimiva, eikä silloin niin juhlava. Yhdistämällä vaikka nilkkureihin ja pulleaan kaulahuiviin saa mekosta jo täysin eri näköisen. Kukin rullaatkoon omalla tyylillään!

High waist farkku Studio25 TampereTiger nahkatakki Studio25 Tampere

Tiger of Sweden nahkatakki Studio25 Tampere

Jos edellisistä ei mikään vielä oikein lähtenyt ja kaipaat enemmän naisellisuutta, tässä olis sitä tarjolla. Jalassa Tigerin mustat Kellyt eli highwaist farkut (99,90€). Tigerin highwaisteista on jauhettu aikaisemminkin tässä blogissa, eikä turhaan. Ne on vaan n i i i n huiput! Mustat hyvin istuvat pillifarkut on jotain, mitä kaikkien naisten tulisi omistaa. Fakta on se, että mustilla pillifarkuilla ei vaan voi mennä metsään. Oli sitten tennarit, nilkkurit, korkkarit, kumpparit… kaikki käy! Jos korkea vyötärö ällöttää, tarjolla on myös erinomaisesti istuvia matalavyötäröisiä mustia farkkuja.

Minimumin silkkipaita (69,90€) sopii juhliin, mutta neuletakin alla myös arkenakin monikäyttöinen. Tätä on sitten saatavana myös tumman sinisenä ja harmaana! Kaulassa on Passigatin huivi (35,90€).

Nahkatakki on Tigerin ja voi pojat se on upea! Hieman takaa lyhyempi, vino vetskari ja pieni biker-henkisyys tekee takista omanlaisen, mutta ilman turhia hömpötyksiä. Siinä on luonnetta.

Tässä siis kuvien kera muutamia uutuksia, joten kipin kapin liikkeeseen ihmetteleen mitä muuta on tullut! P.s on miehillekkin tullut vaikka mitä!

 

 

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


9 + 4 =