Itsenäisyys.

Tämän jutun raapusti 09.06.2014 3 0

Ei mene meidän alalla hyvin, tai varmaan millään alalla.

Liikkeet pistävät lappua luukulle ja jengiä irtisanotaan.

Viimeisimpänä Helsingin G-star monobrand liike ilmoitti facebook-sivuillaan pistävänsä ovet säppiin ja stocka painaa porukkaa pihalle oikeen urakalla.

Noita uutisia on riittäny, lähimenneisyydessä ollaan jouduttu ottaan hattua päästä monen komeen yksityisen myymäläbrändin muistolle. On mennyt Helsinki10, Popot, Nollakolme… Sosiaalisessa mediassa on näkynyt hätähuutoja liikkeiltä että kiinni menee jos ei kauppa lähde rivakkaan nousuun. Liikkeiden asiakkaat ja seuraajat ovat näyttäneet komeeta supporttia näihin, on tsemiviestejä, peukkuja ja jakoja, sekä tottakai porukka on lähtenyt kuluttamaan joka on kaikista tärkein muoto näyttää tukensa!

Muutenkin nyt on pelin kulminaatiopiste. Tää maa on ihan justiinsa täynnä pelkkää ketjuhuttua ja sielutonta markettimassaa. Nyt pitää todella keskittyä käyttämään niitä palveluita mistä itse diggaillaan. Pienet kauppiasvetoiset lähikaupat, vanhanliiton kivijalkaliikkeet ja kaikki hullut yksityisyrittäjät joilla on paloa tekemiseensä ja oikeasti välittävät asiakkaistaan. Palvelut ihan oikeasti katoavat jos niitä ei käytetä.

Mutta myös yrittäjien pitää nousta uudelle levelille. Syyllisien etsiminen ja vanhat sankaritarinat eivät maksa laskuja. Nyt pitää kaivaa ne omat ylivoimaiset kilpailuedut pöytään, kiillottaa ne kuntoon ja sanoa ne ääneen.

Tuo ääneen sanominen on asia mitä mekin aiomme nyt opetella. Olemme huomanneet että meistä on tullut muutamassa asiassa varsin hyviä ja samaan aikaan turhan vaatimattomia.

—————————————

Me tehdään nyt se mitä moni on meiltä odottanut.

Tämä on se kaukainen päämäärä jota kohti olemme eläneet jo vuosia. Tavoite joka on ollut kokoajan kirkkaana mielessä ja kaiken tekemisemme taustalla jokaikinen päivä. Meidän unelma.

Kesäkuun 30. päivän iltana päätämme viisi vuotta ja neljä kuukautta kestäneen yhteistyömme Studio25 ketjun kanssa ja riisumme itsemme ketjulogoista.

1.7.2014 on meidän itsenäisyyspäivä. Meistä tulee virallisesti se mitä olemme sielultamme olleet jo pitkään.

Yksityinen farkkuliike – itsenäinen ja riippumaton kivijalkakauppa.

Meistä tulee inch”

—————————————

Sama paikka – sama porukka – sama meininki + muutama uusi merkki

—————————————

Lähde mukaan: www.facebook.com/inchstore

—————————————

Janne & Anu

Janniina, Tia & Veera

itsenäisyyspäivä_inchstore

0
3 Comments
 • El Jefe
  heinäkuu 4, 2014

  Menestys perustuu sittenkin vaatimattomuuteen…

  ”Yhdysvaltalainen manageri ja agentti John Finberg Helsingin Sanomat 31.3.2014”

 • Johnette
  lokakuu 21, 2016

  I feel safteiisd after reading that one.

 • http://www./
  lokakuu 26, 2016

  Thank you for your kind words! It’s a wonderful compliment to hear that someone comes back for a second reading and ended up reading “those other books”!The next chapter of BoD has been in the works for some time … I really hope offline life will allow me to get going again soon. I want to finish that story this year!

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


4 + 4 =