HUB x Makia collaboraatio kenkä

Tämän jutun raapusti 25.10.2013 0 0

HUB x Makia collaboraatio kenkä

Ei ees tiedetty että tällänen collaboraatio oli työpöydällä ennenkuin HUB:lta otettiin meihin yhteyttä kengän lanseerauksen aikoihin vajaa pari viikkoa sitten. Kyseessä on HUB x Makia collaboraatio kenkä ja niitä on valmistettu vain ja ainoastaan 288 paria super rajattuun jakeluun Euroopassa.

Systeemi oli sellainen että liikkeet jotka valittiin jälleenmyyjiksi saivat ostaa 12 parin ”boxin”, ei enempää eikä vähempää. Se oli take it or leave it.
Mehän ei yleensä ihan hirveen pahalla katota tämmösiä harvinaisia hienoja spessutteluja, so we took it in a heartbeat.

HUBxMakia

Ite kenkä.
Huikeet! Kaikki HUB:in tunnusmerkit, valkoinen tennaripohja, oranssi Z-ommel, karvavuoraus ja pehmeä nahka. Siitä on lähdetty maustamaan eteenpäin ja Makia on onnistunut tuomaan kenkään onnistuneen ja ennenkaikkea ajankohtaisen lookin! Kahden ruskean nahan yhdistäminen korkeavartiseen nahkakenkä/tennari hybridiin tuo näyttävän ilmeen, jonka viimeistelee pitkät, hieman outdoors henkiset oranssit nauhat. Nyt on rehdin farkkutyypin monot!

Kokopolitiikka on aika normaali. Itellä oma koko tuntu ensin kärjestä liian kapealta, mutta nauhojen kiristyksen ja viiden minuutin steppailun jälkeen nahka mukautui jalan muotoon jo sen verran että niistä tuli tyystin mukavat. Eli kun tuutte sovitteleen, niin vähän niinkuin farkkujenkin kanssa, ensireaktio voi kusta. Pitäkää kotvanen sovitettavia kenkiä (/farkkuja) jalassa ja käyskennelkää myymälässä.

Makin collaboraatio kengät Hubin kanssa ja Selvage farkut

Kyllä, nämä on todella hyvät ystävät selvagefarkkujen kanssa. Mulla oli tuona päivänä stretch Pistolerot jalassa ja totesin että näissä kengissä on niin rehellinen meininki että nyt tarvii niitten kavereiksi vähintään raakaa ja mielellään vielä selvagea. Kävin vaihtamassa mun G-starin RAW Tailored 3301 selvage Low Taperedit jalkaan. Joista tuli muuten nyt mieleen että en oo tehny postausta niistä! Ne on siis tehty mulle G-starin Tukholman toimistolla ja olen itse valinnut niihin napit, riverit, patchin ja muut detskut..

Palataan siihen toiste. Facebookista löytyy hintatiedot kengälle, täytyy sanoa että varsin positiivinen yllätys!! Klikkaa tästä!

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 + 8 =