Havaianas släbärit – the first ones, the real ones

Tämän jutun raapusti 29.05.2012 0 0

Havaianas on yks niistä brändeistä jota on vain pakko arvostaa. Kaikki perustuu yksinkertaisesti todella hyvään tuotteeseen ja merkki kunnioittaa omaa historiaansa eikä eksy reitiltään.

Nyt on merkin 50v. synttärit, eli merkki syntyi vuonna 1962 Brasiliassa. Uudenlaisista kevyistä, kestävistä ja edullisista flip flopeista tuli välittömästi hitti työnväen keskuudessa. Alkuperäinen väritys oli sini-valkoinen ja idea tehdä tuotetta monissa eri väreissä syntyi vahingossa. Nimittäin tuotannossa tapahtui virhe ja tuotteet valmistettiin vahingossa vihreillä ”remmeillä” sinisen asemesta. Merkki pelkäsi tämän massiivisen virhetuotannon koituvan heidän kohtalokseen, mutta kävi ilmi että se oli juuri mitä ihmiset halusivat, värejä ja vaihtoehtoja!

Nykypäivänä merkki tunnetaan läpi maailman ja se on tunnettu ylivoimaisesta mukavuudesta ja korkeasta laadusta. Havaianas itse on ylpeä Brasilialaisuudestaan ja haluaa brändinsä välittävän maalle ominaisen rennon letkeän ja aurinkoisen elämäntavan!

Mielestäni hienoin juttu brändissä on se että tuotteet valmistetaan edelleen Brasiliassa, eikä markkinaehtoisesti halvemman tuotannon maissa. He ovat perustaneet hyväntekeväisyys organisaatioita ja juurtuneet syvälle maansa yhteiskuntaan.

Mutta kaikki tärkein on tietty erinomainen tuote hyvillä ominaisuuksilla

  • Pitävä materiaali
  • Remmit ei löysty käytössä
  • Ei rupea dunkkaamaan
  • Ei välitä lämpöä
  • Pehmeät ja mukavat

Havaianas represents a new way to walk through life on a colourful tide of Brazilian spirit and good vibes, looking at life like a real Carioca.

The first ones – the real ones! 

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


1 + 2 =