G-star 3301 Red Listing Selvage

Tämän jutun raapusti 21.12.2012 0 0

IMG_9895

 

G-starin uusimpia erikois programeja on Red Listing Denim. Sarjan denimit on kudottu vanhan mallisilla shuttle loomeilla oikein ajan kanssa. Kaikki ovat red selvagea ja käsityön osuus housuissa on merkittävä!

IMG_9938

Saimme nyt sisään ensimmäisen Red Listing -sarjan tuotteemme joka on 3301 Low Tapered RL in Hamm denim. Todella sytyttävä farkku sen suhteen että nyt on yhdistetty erittäin onnistuneesti old school denim fiilistely ja todella uskottava vintage replica pesu. Yleisestihän kun touhutaan rillit huurussa selvage juttujen kimpussa niin kyse on raw denimistä, eikä kulutetuista / pestyistä housuista.

Tämän tuotteen pesu ja yksityiskohdat ovat kerta kaikkiaan mahtavat! Housu oikeasti näyttää siltä kun niillä olisi ryynätty vuosikausia ja ne olisivat kuluneet ja rikkoutuneet aikojen saatossa tämän näköisiksi.

Gstar 3301 Low Tapered Red Listing

G-star Red Listing 3301 Low Tapered

Housun fitti on myös mitä mainioin. Matala vyötärö, yllättävän hyvä reisitila ja varsin voimakas kaventuminen puntin alaosaan. Mutta. Housun yksityiskohdat ja pesun tuoma ilme oikeastaan vie huomion itse fitistä, eli käytännössä tämä housu sopii varsin monelle. Tarkoitan sitä että jos olet tähän saakka karsastanut vielä hieman kapeampia farkkumalleja niin tämä voi hyvinkin jeesata eteenpäin kohti kapeampaa tulevaisuutta.

Samaan hengen vetoon muistan kerrankin mainita että jos noi ”selvaget” summuut jargonit saa pään pyörälle ja laatan lentään niin älä anna sen haitata. Ne on vaan sitä extraa, tärkeintä on hyvät housut. Eli sopiva koko, toimiva istuvuus, laatu ja hyvännäköinen pesu.

Tässä on vahvasta denimistä tehdyt farkut joissa on paljon tarinaa ja yksityiskohtaa. Kaikki tärkeintä kuitenkin, ne on helvetin hyvän näköset. Lisäksi hinta ei ole ollenkaan niin paha kuin kuvittelisi, nimittäin 169,90€.

Muutamia close uppeja yksityiskohdista..

Hieno "lompakko kulutus" takataskussa

Hieno ”lompakko kulutus” takataskussa

Puntin suun rispaantumiset ja kapea red selvage sauma

Puntin suun rispaantumiset ja kapea red selvage sauma

Kaikki rikotukset on tehty käsityönä

Kaikki rikotukset on tehty käsityönä

Myös button fly on tehty selvagesta!

Myös button fly on tehty selvagesta!

ps. kuten tämäkin housu on saanut inspiraationsa jostain oikeasti tämän näköisiksi käytössä kuluneista farkuista, niin tämähän on toki vain se oikotie. Jos et ole jäniksen selässä, niin tule ostamaan raaka denim farkut ja käytä niitä kolme vuotta putkeen.

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


7 + 2 =