Farkkupaidan tuunaus

Tämän jutun raapusti 12.07.2013 0 0

Morjens! Tänään olis vuorossa Veeran tuunauskoulua vähän, mistä vähän tossa aikasemmin jo vinkkailin. Eli siis tuunataan farkkupaitaa vähän aika ihan tosi siistiksi.

Leviksen farkkupaita Studio25 Tampere

Tässä on siis Leviksen tumma naisten farkkupaita alkuperäismuodossaan. Elikkäs homman nimi on se että aijon leikata olkapäistä palaset pois ja ommella tilalle palan punaista bandana-huivin kangasta.

Studio25 Tampere

Leviksen farkkupaita Studio25 Tampere

Tähän tuunaukseen tarvitset farkkupaidan, jonka saat tietty meiltä Studiolta, bandanahuivin tai mitä tahansa muuta eri väristä kangasta, sakset ja ompelukoneen tai vastaavasti neulan ja lankaa. Sitten vain rohkeasti leikkaamaan olkapäistä palat pois. Kannattaa tarkistaa pariinkin kertaan, että menee varmasti oikeasta kohdasta, ettei leikkaa vahingossa mönkään. Tässä tulos:

Leviksen farkkupaita Studio25 Tampere

Huikea, eikö! Pienellä saksien vilautuksella saa heti suurta lookin muutosta aikaan. Mutta sitten bandanan kimppuun. Eli käännä paita nurin päin, ja leikkaa huivista tai muusta kankaasta vähän isompi pala, kuin mitä leikattu aukko on.

Studio25 Tampere

Sitten vain ompele kiinni joko ompelukoneella tai neulalla ja langalla.

Leviksen farkkupaita Studio25 Tampere

IMG_4151

TADAA! Farkkupaita on ihan uudessa uskossa ja näyttää törkeen hyvältä. Tulkaa hei kyseleen farkkupaitoja Studiolle, niitä on mm. tuollainen, tällainen, tuosta ja vielä tämmöinen noin niinkuin  muutama mainitakseni. Tuunausvinkkejä myös jaossa niitä janoaville!

Siellä nähdään!

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


8 + 2 =