Vuoden käytetyt farkut, ensimmäinen pesu

Tämän jutun raapusti 09.09.2012 0 4

Elokuussa oli raaka Pistolerojeni vuosipäivä ja sen kunniaksi pesin kyseiset farkut ensimmäistä kertaa! Raaka denim tai raw denim meinaa siis sitä että housun denimkangasta ei oikeasti ole kertaakaan kohdannut vettä. Se on siis uutena kova ja koppurainen, kuluen käytön myötä pehmeämmäksi.

Mitä pidempään housua käyttää ennen ensimmäistä pesukertaa, sitä aidompi kulutuksesta tulee. Ensimmäisellä pesukerralla farkusta irtoaa paljon väriä ja se lähtee nimenomaan niistä kohdista joista housu on käytössä kulunut. Tuloksena on siis täysin yksilöllisen uniikit byysat jollaisia ei ole kenelläkään muulla. Kun housun kulumia ja muutoksia tarkastelee, liittyy niihin usein vielä muistoja mistä mikäkin jälki on tullut!

Jos housut likaantuvat niin se ei tarkoita sitä että ne pitäisi välttämättä pestä, vaan niistä voi putsata tahrat kostealla rätillä ja pahan hajun saa pois pistämällä ne pakastimeen muutamaksi tunniksi.

Tässä omat Tiger of Sweden Pistoleroni ”valmiiina”, viimeinkin. Täytyy sanoa että niistä tuli aivan helvetin kauniit!

Vuoden käytetyt raw denim Tiger of Sweden Pistolerot yhden pesun, lyhennyksen ja pikku korjauksen jälkeen

Ero uusiin vastaaviin housuihin on mielettömän hieno. Housun sävy on muuttunut täysin, kuten myöskin sen muoto. En lyhennyttänyt housuja ensimmäisen vuoden aikana, koska raakadenim kutistuu ekalla pesukerralla verrattain paljon ja halusin todella nähdä eron käytännössä.

Tsekkaa mikä ero! Vasemmalla pakasta vedetty raaka Pistolero, oikealla minun vuoden päivät käyttämä ja kerran pesemä housu. Huomaa kuinka lompakko on kuluttanut housua enemmän taskun kohdalta!

Nasta yksityiskohta löytyy puntista johon uudenvuoden karkeloissa ilotulite poltti pienen reiän. Annoin reiän olla housussa kunnes vuosi tuli täyteen ja housun puntit lyhennettiin pesun jälkeen. Lyhennyksestä jääneellä denimillä paikattiin kyseinen reikä, joten tuli sekin hukka hyödynnettyä ja housuun tuli pieni lisä detalji!

Paikattu reikä

Toinen hieno detsku on mageesti kulunut kolikkotasku jossa pidän kännykkää

Ammatin puolesta tulee tietty käytettyä todella paljon eri farkkuja ja en sen takia pystynyt näitä käyttämään jokaikinen päivä. Mutta käytin näitä mahdollisimman paljon ja hienot kulutukset sain aikaiseksi! Tästä ne tietty vain paranee edelleen! Mutta nyt housut nostettiin myymäläämme seinälle roikkumaan uusien vastaavien viereen, jotta niitä voi tulla fiilistelemään ja toteamaan erot ihan livenä.

Kuten huomaatte niin kyseinen housu on varsin loistava sijoitus, ne palvelevat pitkään ja vain paranevat käytössä. Hinta on edelleenkin ällistyttävän edullinen -> 99,90€. Tervetuloa kokeilemaan!

Pikku reminder sitten vaikka myyjämme kyllä pitävät huolen että saat oikean koon, mutta näistä menee sitten kaksi tuumaa pienempi koko ja nämä pitää ostaa vyötäröstä tiukkana! Housu meinaan venyy käytössä hyvin nopeasti tuuman verran.

Jos et ole vielä tutustunut artikkeliimme farkkujen pesuohjeista niin katsasta ehdottomasti ne! Linkki löytyy blogin etusivun yläosasta.

Ja hei, jos sulta löytyy mageesti kulutetut raaka Pistolerot (tai jotkus muut), tule ihmeessä näyttämään meille niitä! Me sytytään nätisti kuluneesta denimistä.

4

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 + 5 =