Ei Levikset repee.

Tämän jutun raapusti 19.07.2013 0 0

Pikkunäppärä otsikko ei sinänsä liity sisältöön, vaikkakin se toki edellyttää mainitsemaan että eipä ne tosiaan herkästi hajoo. Levis vain keskittyy tekemään laadukkaita ja konstailemattomia farkkuja. Laatulupaus annetaan jo legendaarisessa nahkapatchissä, jossa kaksi hevosta vetää leviksen byysiä eri suuntiin. Levis - Quality clothing

Mutta asiaan.

Tarkoitus oli esitellä tällä hetkellä hyllystä löytyvät Leviksen miesten mallit!

Levis farkut Tampere Studio25

Olemme keskittyneet kahteen fittiin; 510 ja 511, sekä mausteena on vielä värifarkku 508.

Let’s break it down.

510

Viiskymppi on Leviksen erinomainen skinny fit, eli suora pilli. Siinä on matala vyötärö ja se säilyttää kohtuu hyvin muotonsa ja lookkinsa käytössä. Useimmiten se on hoikkien hipstereiden valinta, mutta kyllä sitä kovasti vaan hieman jässikämmätkin karjut käyttää.

Levis 510 farkut Tampere Studio25

510:stä löytyy tällä haavaa kaksi pesua. Oikeinpuoleinen on autenttinen tumma, hieman kulutettu farkkupesu, keskipaksulla denimillä ja pienellä joustolla. Todella helmi valinta huokeaan 100,90€ hintaan!
Vasemmanpuoleinen on housu mitä meiltä tullaan varta vasten hakemaan hieman kauempaakin, koska tätä ei ihan joka kiskasta löydy. Se on ”Best of Levi’s Red Tab” -sarjan 510 Selvedge. Eli silkkaa herkkua fiilistelijöille. Se on kuluttamaton, mutta ei raaka. Eli materiaalissa on valmiina pieni pehmeys, sekä siinä on skidisti stretchiä! Loistovalinta niille ketkä tykkää kuluttaa itse farkkunsa, mutta ei kuitenkaan innostu siitä raw denimin harmillisesta epämukavuudesta uutena.

511

Viisykstoista on taasen levarin tapered fit, eli antaa tilaa housun yläosaan (bärse / reisi) ja kapenee hieman punttia kohden. Fittinä tänä päivänä kaikista kysytyin, koska se sopii erittäin laajalle kirjolle käyttäjiä ja ne on mu-ka-vat jalassa! Hieman kokoa säätelemällä sillä saa hyvinkin erilaisia lookkeja aikaiseksi. Aivan nuppi punasena kiinni pinnistetyt viisyhettoista näyttää pilleiltä. Etenkin jos on isommat reidet niin näillä saa ehdan pillifarkku lookin aikaiseksi!
Väljempänä ostetut 511:sta tuo rennomman lookin ja housun hieman kapeneva siluetti tulee paremmin esiin jalassa. Hieman kapeampi puntin suu näyttää hyvältä ja tuo kengän esiin paremmin.
Levis 511 farkut Tampere Studio25 farkkuliike

Pesuja on kolme. Keskellä on harmaa ”Neue Grey”, joka ei koskaan näytä kuvassa ihan juuri siltä kun pitäisi?? Anyway se on hyvä tasaisen neutraali harmaa, jota voi käyttää melkein minkä tahansa yläosan kanssa. Pätevä diili satasen kustannuksella!

Oikealla on aivan uusi syvän musta 511. En oikeen osaa päättää onko koutattu vai miten se pieni kiilto on siihen tuotu… Joka tapauksessa tuo on semmoinen housu joka muuttuu keskivertoa enemmän käytössä. Uutuuden kiilto kuluu pois, sävystä tulee matta kun se kuluu käytössä ja lopulta sen voi saada feidaantumaan jopa harmaaseen. Vaatii toki paaaljon käyttöä. Todella toimiva valinta kun tarvitaan extrasiistit farkut duuniin tai jos pullikoit puvun käyttöä vastaan juhlatoiminnassa, niin nämä + valkoinen kauluspaita toimii komiasti.

Vasemmalle, ehkä paras diili kaikista näistä. Hintaan 110,90€ saat aidon Leviksen raakadenim lookin, pehmeähkön stretchmateriaalin mukavuudella, selvedge denimin ja loistavan 511 tapered fitin. Todella todella mainio ostos! Mukava housu jossa on paljon käytettävää ja pääsee vielä noin halpaan hintaan kääntämään halutessaan selvedgen esiin. Kiitos käynnistä, onneksi olkoon ja näkemiin. Mahtava meininki!

508

Sitten oli vielä viisnollakasi, joka rennompi tapered fit kuin 511. Eli siinä on selkeästi enemmän tilaa yläsektorissa. Saimme hienon hiekanvärisen version siitä tähän alkavaan syyssesonkiin. Tsekkaa kuva Facebookista!

Asia joka jäi tarkkaavaisia askarruttamaan..

…on se, että joku besserwisseri voi kysyä että kun tuo 110€ selvedge 511 on niin hiukean mansikkainen diili, niin miksi kehvelissä ostaa kolkyt euroa enemmän maksava 510 selvedge!?

Levis selvage farkut

Ei välttämättä tarvitsekkaan ostaa sitä enemmän maksavaa. Suurin osa ostaakin edukkaan 511 vaihtoehdon!

511 selvedge on fantastinen farkku jonka voi ostaa melkein kuka tahansa ketä meille sisään saapastelee. Ei tarvi todellakaan välittää mistään vaikeaselkoisista selvedge saumoista tai muustakaan hifistelystä ja höyryämisestä. Tämä housu on loistava valinta asiakkaalle joka haluaa vain mahdollisimman hyvät farkut, ilman mitään kommervenkkejä tai kikkailuja. Hyvät, siistit, mukavat housut jotka kestää kovaa käyttöä. Done, myyty.

510 Best of Levi’s selvedge on pienemmän porukan herkku. Se on tuote jonka ensinnäkin Levi’s myy sisään vain sellaisiin liikkeisiin jotka ymmärtävät mikä housu se on. That’s us. Se on harvinaisempi housu ja hieman haastavampi fitti. 511 ostajalla on mahdollisesti mukavuus suuremmassa painoarvossa, kun taas 510 ostajalla on lookki. Se pitää olla slimmi!
Kuvassa vasemmalla on 511 ja huomaatte että selvedgesauma on hyvin särmä, tiukalla mustavalkoisella kontrastilla. Housun sävy on myös mustempi kun 510. Viiskympin ostaja usein arvostaa housun hieman heritagehenkistä sävyä, sekä erityisesti ei-niin-ilmiselvää selvedgesaumaa. Best of Levi’s Red Tab -sarja on luotu farkkudiggareille jotka arvostavat sitä miksi Levi’s on Levi’s. Se vain keskittyy tekemään todella hyviä farkkuja. Laadukkaat materiaalit, hyvät leikkaukset ja 140:nen vuoden kokemus.

Ei siihen muuta tarvi.

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


4 + 8 =