Denham Bolt

Tämän jutun raapusti 29.01.2014 0 0

Denhamilla on ollut tapana kunnostautua sesongista toiseen yhtenä rivakoimmista tavarantoimittajista. Nyt alkava kevätsesonki ei tee poikkeusta kun Maanantaina saapui ensimmäinen lasti uutta Denhamin hyvää.

Denham ei tuu turhia tuotteita. Kun teemme sisäänostoja heidän Lontoon tai Amsterdamin showroomeilla, siellä on tuotteita vain pari rekillistä per puoli. Muilla merkeillä yleensä kahlataan läpi useiden satojen artikkelien mallistoja. Se tekee meidän työstämme helpompaa ja näkyy myös meidän naamoilta paremmin kun puoli vuotta myöhemmin availemme laatikoita. Meinaan jokainen tuote on huikea!

Uuteen sesonkiin Denham on tehnyt uudistuksia farkkumalleihinsa.
Nimittäin Denham on tehnyt heidän suosituimmista miestenfarkkumalleista kliinimmät versiot rinnalle. Skin mallista on tehty Razor ja Upgraderista on syntynyt Bolt.

Käytännössä Razoriin ja Bolttiin on säilytetty tismalleen samat fitit kuin esikuvissaan, mutta kaikki Denhamille tyypilliset yksityiskohdat on riisuttu pois. Tuloksena on raikkaan klassiset 5 pocket farkut.

Denham Bolt raw stretch

Bolt on siis skinny fit siinä kun Razor (/Skin) on tapered fit.

Meidän valikoimissa Bolt tulee täyttämään tietyn välin eri mallien välissä. Kun testailin näitä niin totesin että puntin istuvuus on samaa luokkaa kuin tiukkana ostetussa Tigerin stretch Pistolerossa. Eli sopivan kapea alaosasta ja puntti istui hyvin myös hieman pitkänä. Yläosasta housun istuvuus muistutti Tigerin Sharppia / G-starin Defend Super Slimiä, mutta itselleni paremmin istuvalla vyötäröllä. Yleensäottaen Denhamin miestenfarkkujen vyötärönauha on hieman ”otettu sisään”. Tarkoittaa sitä että se tuo helpommin vyötäröön istuvuuden tunteen ja heti vyötäröstä alaspäin housu tuntuu mukavan rennolta.

Ylläoleva MVS -denimlaatu näyttää periaatteessa raa’alta tai rinssatulta denimiltä, mutta on oikeasti stretch denim ja pehmeä tuntumaltaan. Jousto on kuitenkin aika maltillinen ja housu on varsin jämäkkä. Sellainen Leviksen 510:n kaltainen jousto.

Denham Bolt musta

Tämä pesty musta on sitten vaan niin perkeleen huikee materiaali! Tässä on huolellinen jousto ja musta on pesuna aina saletti. Näiden kanssa voi pistää ihan minkä tahansa yläosan miettimättä että sopiiko yhteen vai ei. Materiaalin joustossa on vielä sellainen pointti että se joustaa joka suuntaan. Sen huomaa housun haaraosasta esimerkiksi rappusia noustessa. Ei kinnaa vastaan kuten useimmat muut farkut.

Tämän pesun edeltäjää oli viime vuonna Skin malliin ja ne loppui todella pahasti kesken. Moni asiakas jäi kaipailemaan niitä, joten nyt kannattaa toimia! Tulevat varmasti loppumaan taas kesken, mutta ainakin oletan että näitä saadaan ainakin alkusesongin ajan lisää..

Kun verrataan keskenään noita DBS ja MVS materiaaleja, niin ero on kohtuu suuri. Siinä kun MVS (tumman sininen) on tuntumaltaan jämäkkä ja napakka, on pesty musta DBS todella mukava ja helppo jalassa. Suuremman stretchin ansiosta mustasta menee helposti yksi koko pienempi kuin tumman sinisestä.

Tässä sesongissa on Denhamilta tulossa vielä kaksi farkkua miehille. Razoriin tulee freshi vaaleahko pesty sininen ja Skiniin todella hieno harmaa hieman epätasaisella viimeistelyllä pesussa.

Mutta juuri nyt on homman nimi on Bolt. Kannattaa tulla testaamaan!

ps. oletko jo nähnyt kohua herättäneen Denhamin Psychon…?

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


6 + 8 =