Converse

Tämän jutun raapusti 20.02.2014 0 0

Converse Tampere

Pikkasen komeesti tullu viime päivinä uutta Conversea sisään! Tämä on näkynytkin meidän somekanavissa, mutta kootaan vielä uutuudet yhteen tänne blogiin. Tieto uusista conuista on joka sesonki vaan niin tärkee juttu monelle meidän asiakkaalle, koska ne tuppaa useimmiten loppuun varsin pahasti kesken!

Ensinnäkin tuli maukas ”Charcoal”, eli (vihertävän)harmaa sesonkiväri  All Star High Chuckiin. Tämä otettiin sekä miehille, että naisille! Huikee tilanne sen puolesta että nyt löytyy niitä ”in between” kokoja kanssa, eli myös isoja kokoja naisille ja pieniä miehille.

Converse All Star High Chuck Taylor Charcoal

Sitten olis miehille niinkin kova juttu kun musta nahka Chuck. Näistä tuli välittömästi mun ykkösluistimet. Käy kokolailla kaiken kanssa / kuolemattoman ajaton klassikkokenkä / musta nahka kuluu takuulla komeesti käytössä! Ne tarvii nyt vaan äkkiä paljon maileja alle.

Converse musta nahka Tampereelta Studio25

Seuraavana viime keväänä lanseerattu uutuusmalli Dainty Mid, joka tuli nyt mustana naisille. Tilattiin itseasiassa miesten kokoja siihen myös, ei oo näkyny ainakaan vielä. (Nyt alkoi hieman epäilyttään että onkohan sellaista konseptia edes olemassa…? Dainty on siis midi-vartinen ja siinä on slimmi pohja, kaikenkaikkiaan todella hieno konkku! Vuosi sitten meidän valkoiset Daintyt myytiin todella hätäsesti loppuun.

Converse Dainty Mid Tampere

Chuck Taylor

Jaa että mitä se Chuck tarkottaa mistä aina puhutaan!?

Jos tsekkaat All Star conssien nilkan kohdalla olevaa patchia, niin siinä tähden molemmin puolin lukee nimi ”Chuck Taylor”. Hän oli koripalloammattilainen, josta tuli Conversen myyntimies. Itseasiassa hän oli enemmänkin koripallolähettiläs, joka kiersi jenkkilää pitämässä koripallo ”klinikoita”, edistämässä lajia ja teki samalla kauppaa Conversen kengillä. Kerrotaan että hänellä ei ollut vuosikymmeniin omaa kotia, vaan hänen intohimonsa työhönsä ja koripalloon pitivät hänet katkeamatta tien päällä. Hän nautti elämästään ajaen Cadillacillaan ympäri USA:ta tapaamassa ihmisiä, aina samaa reittiä, nukkuen samoissa motelleissa, syöden samoissa ravintoloissa ja pelaten koripallon lisäksi golffia jokaikinen päivä.

Chuck itse alkoi käyttää Conversen koripallokenkiä heti kun ne lanseerattiin vuonna 1917, jolloin hän pelasi vielä High Schoolissa. Vuonna 1921 hän pääsi Converselle töihin ja hänen pitkäjänteisen omistautumisen ansiosta vuonna 1932 Conversen All Star kenkään lisättiin tuo kyseinen nilkkapatch jossa on Chuck Taylorin nimi.

Chuck Taylor Converse

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


5 + 8 =