Anu syksyn 2012 tyyppihaastiksessa

Tämän jutun raapusti 13.09.2012 0 0

Haastattelussa Tampereen Studio25 liikkeen kauppiaspariskunnan lähes kaikin mahdollisin attribuutein parempi puolisko Anu!

Q: Miltä alkanut syyssesonki näyttää?

A: Minun vaatekaapissa harmaan ja mustan sekoitukselta, sekä erilaisten materiaalien yhdistelyltä. Ihanan synkältä siis!

 

Q: Vaikka syyssesonki on vasta alkanut, niin lukijoita varmasti kiinnostaa kuulla jo siitä mihin suuntaan trendit liikkuvat ensi keväänä

A: Keväällä näkyy paljon mielenkiintoisia epäsymmetrisiä mekkoja sekä läpikuultavia materiaaleja. Studiolle on ostettu sisään myös hyviä puuvillaneuleita jotka yhdistää farkkujen kanssa. Herkkuja tulossa!!

 

Q: Milloin ensimmäiset tuotteet syyssesonkiin on toimitettu?

A: Ensimmäiset tuotteet taisivat saapua jo heinäkuussa sisään ja uutuuksia tulee aina Marraskuuhun saakka.

 

Q: Onko muodostunut jo jotain hittituotteita?

A: Tigerin farkut ja neuleet ovat aina hittejä, sekä G-Starin miesten puuvillaneuletakki on viety käsistä.

 

Q: Entä onko tullut huteja sisäänostoissa?

A: Sisäänostaminen on tarkkaa hommaa ja kaupallisten tuotteiden tunnistamiseen kouliintuu hyvin tätä työtä tehdessä. Tähän syksyyn ei ole vielä huteja sattunut ja muutenkin alkanut sesonki näyttää aivan mahtavalta! Meidän merkkien mallistot on lähes poikkeuksetta erinomaisessa iskussa ja ollaan päästy ostamaan sisään juuri meidän näköisiä tuotteita.

 

Q: Mitä tuotteita erityisesti odotat saapuvaksi sisään?

A: Firetrapin villakangastakkeja odotan kovasti sekä Benchin lämpimiä parkoja.

 

Q: Millainen on syksyn värimaailma?

A: Harmaan ja mustan sekoitusta sekä burgundia ja curryn sävyjä. Rich&Royal näyttää myös todella kauniin vihreän sävyn. Farkuissa mennään aika lailla kuluttamattoman tummansinisen sekä harmaan ja mustan värimaailmassa.

Q: Mitä asiakkaat kysyvät eniten juuri nyt?

A: Takkeja ja neuleita, sekä tietysti farkkuja. Syksyn tullen usein halutaan hieman uudistaa omaa tyyliä ja nauttia siitä että saa pukeutua taas lämpimiin neuleisiin! Farkkuihin halutaan kesän jälkeen hieman paksumpaa ja jämäkämpää denimiä, kuitenkaan mukavuutta unohtamatta.

 

Q: Kuka on suosikki asiakkaasi?

A: Tyhmä kysymys, ei tollasia saa kysellä. Kaikki on hyviä tyyppejä. Ei Mansessa ole huonoja asiakkaita :)

 

Q: Mitä Artulle kuuluu?

A: Arttu ottaa syksyn yhtä rennosti kuin kuluneen kesän ja lorvailee takahuoneessa. Paperihommat laahaa jäljessä kokoajan. Lazy dog…

Toimistotyöntekijä Arttu

Q: Mitä omassa vaatekaapissa on tapahtunut viime aikoina?

A: Vaatekaappi on tiiviistynyt aika tavalla. Olen karsinut sitä rankalla kädellä ja todennut, että laatu korvaa määrän. Nyt siellä on perushommat kunnossa ja aamulla on mukavampi pukea kun vaatekaapin pinot ei kaadu päälle. Mustat pillifarkut tuntuvat olevan joka ikinen päivä päällä ja hyvä niin :)

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


3 + 6 =