511 is the new 519

Tämän jutun raapusti 24.08.2012 0 0

Levi Strauss & Co 511

Oijoi, aamun ensimmäinen laatikko paljasti uumenistaan upouuden Leviksen 511 mallin. 511 on toki jo pitkään olemassa ollut mallinumero, mutta nyt housun fitti on uudistettu ja let me say että erittäin onnistuneesti vielä!

Leviksen tuotannosta poistui taannoin erittäin suosittu tapered fit 519. Nyt 511 muutettiin muistuttamaan hyvin toiminutta 519 fittiä, eli housun yläosassa on enemmän tilaa ja puntti kapenee hieman polvesta alaspäin. Meinaa käytännössä sitä että hieman jumpalla käynyt kaveri tarvitsee tilaa reiteen ja äässiin, mutta haluaa kuitenkin että tennarit tulevat kivasti esille tai että farkkua voi käyttää nahkakenkien kanssa toimistolla. That’s basically what tapered fit is about.

…ja tuolta ne näyttää jalassa.

Erittäin mukava housu päällä, pehmeä, mutta jämäkkä denimi. Kyseinen housu kuuluu jälleen ”the Best of Levi’s Red Tab” -sarjaan jossa ei kikkailla turhia vaan keskitytään parhaisiin selvedge denimlaatuihin ja tehdään vain yksinkertaisesti erittäin korkealaatuisia farkkuja. Eli jos sinulla on ongelmia löytää kovaa käyttöä kestäviä farkkuja, niin kannattaa taatusti tulla tsekkailemaan meidän Best of -sarjan levareita!

Selvedge sauma

Nätti red selvedge sauma käännetään tottakai näkyville.

Leviksellä tuppaa olemaan hinnat kohdillaan ja totta totisesti on tässäkin tapauksessa. Hinta 120€.

Testaileen, osteleen!

Katsasta myös keväinen postauksemme jossa ruoditaan pintaa syvemmältä Best Levis -sarjan tuotteita: http://www.vaatekauppatampereella.fi/best-of-levi´s-red-tab-farkut/

0

Kommentoi postausta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


8 + 7 =